İl Özel İdaresine Araç Takviyesi - Son Dakika
Güncel

İl Özel İdaresine Araç Takviyesi

İl Özel İdaresine Araç Takviyesi

Her geçen yıl araç parkını gençleştiren Adıyaman İl Özel İdaresi, kırsal kesime yönelik hizmetlerin daha seri ve etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla aldığı 14 yeni aracı halkın hizmetine sunarak, araç parkurunu genişletti.

14.06.2013 15:00  Güncelleme: 15:01

İl Özel İdaresine yeni alınan araçlar için İl Özel İdare araç parkında tören düzenlendi. Yeni alınan araçlar için İl Özel İdaresi YOL-İŞ Sendikası Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından kurban kesildi. Alınan araçlar Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri, Yol-İş Sendikası Başkanı Zeynal Toprak ve kurum personelinin katılımıyla törenle halkın hizmetine sunuldu.

Kırsal kesimde hizmet verecek olan yeni araçların Adıyaman halkı için hayırlı olması temennisinde bulunarak, araçların anahtarlarını araç operatörlerine teslim eden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, "Makine parkına kattığımız bu yeni araçların kırsal kesime yönelik alt yapı hizmetlerinde kullanılacağını belirterek, bununla kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha iyi hale getirmeyi düşünüyoruz. Çünkü Adıyaman insanımız hizmetin en iyisine layıktır"dedi.

İl Özel İdaresine alınan 5 adet damperli kamyon, 2 adet silindir, 2 adet greyder, 2 adet tekerlekli kepçe, 1 adet vidanjör, 1 adet kırkayak (Röleytank) ve 1 adet asfalt distribütörü olmak üzere toplam 14 yeni aracın maliyetinin 4 Milyon 123 Bin TL olduğunu kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, "İl Özel İdaresi makine parkında ekonomik ömrünü tamamlamış araçlarla birlikte 139 araç bulunurken, yeni alınan bu araçların da filoya eklenmesi ile birlikte toplam araç sayısı 153'e yükselmiştir. 2013 yılı itibariyle araç parkımız bir önceki yıla oranla %10 artmıştır. Önemli olan bu araçların etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasıdır. Yeni alınan araçlarla Adıyaman'da kırsal kesime yönelik deneyimli personellerimizle birlikte çok ciddi, etkin ve verimli hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Hedefimiz Adıyaman'da kırsal kesimin bütün sorunlarını bitirmektir. Bu araçların alınmasında ve ödenek konulması noktasında emeği geçen İlimiz Milletvekillerine, İl Genel Meclisi Başkanına, İl Genel Meclis Üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve beraberindekiler tarafından araçların kurdelesi kesilerek, araçlar incelenip, anahtarları şoförlere teslim edildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İl Özel İdaresine Araç Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement