İlçe Merkezine İnen Domuz, Vatandaşa Saldırdı - Son Dakika
Güncel

İlçe Merkezine İnen Domuz, Vatandaşa Saldırdı

İlçe Merkezine İnen Domuz, Vatandaşa Saldırdı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, ilçe merkezine inen yaban domuzu, bir vatandaşa saldırdı.
Dicle Mahallesi 11.Sokak'ta gerçekleşen olayda, sabah saat 09.00 sıralarında evine gitmekte olan Süleyman Yıldız (52), sokakta aniden yaban domuzu ile...

13.11.2013 13:01

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, ilçe merkezine inen yaban domuzu, bir vatandaşa saldırdı.

Dicle Mahallesi 11. Sokak'ta gerçekleşen olayda, sabah saat 09.00 sıralarında evine gitmekte olan Süleyman Yıldız (52), sokakta aniden yaban domuzu ile karşılaştı. Yaban domuzunun saldırısına maruz kalan Yıldız, boğuşmaya başlarken, çevrede bulunanların bağrışmalarıyla yaban domuzu kaçarak uzaklaştı.

Yaban domuzu ile yaşadığı o anı İHA muhabirine anlatan Süleyman Yıldız, "Çarşıdan eve doğru geliyordum, birden üzerime saldırdı. Onunla boğuştum, hatta yerde kan izleri bile var. Bu yaşa geldim daha Siverek'te böyle bir şeyi ilk kez görüyorum. 70-80 santim yüksekliğinde yaklaşık olarak 1 ila 1 buçuk metre uzunluğu vardı. Domuzun saldırdığı esnada, burada 3 bayan vardı; onlar bağırdılar, panik yaptılar, domuz onların sesinden de korktu. Buradan geldiği gibi tekrar kaçtı. Bana saldırdığı esnada ayağımla domuzun ağzına vurdum, ağzı yaralıydı" dedi.

Olayı gören diğer mahalle sakini ise, "Siyah renkte bir hayvan, Süleyman'a saldırdı, kendi gözlerimle gördüm. Yukarıdan seyrediyordum, tuhaf oldum. Böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum" diye konuştu.

Fırında çalışan işçiler ise, yaban domuzunun buradan gittiğini gördüklerini, onlar da bu durum karşısında şaşırdıklarını belirtti.

Olayı gören diğer vatandaşlar da, yaban domuzunun bağlara doğru kaçtığını ve gözden kaybolduğunu söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İlçe Merkezine İnen Domuz, Vatandaşa Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement