İlk Seferini Yapan "Termessos"A Törenli Karşılama - Son Dakika
Güncel

İlk Seferini Yapan "Termessos"A Törenli Karşılama

İlk Seferini Yapan "Termessos"A Törenli Karşılama

Yeniden Antalya-Kemer seferine başlayan deniz otobüsü ilk seferini bu sabah yaptı.

26.06.2014 14:39

Yeniden Antalya- Kemer seferine başlayan deniz otobüsü ilk seferini bu sabah yaptı. Kemer'de karşılama töreni düzenlendi.

Antalya Kaleiçi'nde yapılan törenle Kemer'e doğru yola çıkan deniz otobüsü Kemer Türkriz Marina'ya geldiğinde Kaymakam Bayramali Köse, Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Liman Başkanı Kemal Yeşil, Kemer Türkiz Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, Kemer Emniyet Müdürü Muhittin Ergen ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından karşılandı.

VALİ VE BAŞKANA DENİZCİ KRAVATI

Kemer'de limana yanaşan ilk deniz otobüsü olan Termessos'dan inen Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AKP Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden oluşan grup karşılandıktan sonra Kemer Türkiz Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, Vali Öztürk ve Belediye Başkanı Türel'e "denizci kravatı" armağan etti.

Vali Sebahattin Öztürk, Belediye Başkanı Menderes Türel ve beraberindekiler, daha sonra Kemer'de Liman Caddesi'nde yürüyerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Öztürk ve Türel, Çınarlı Kavşak'taki bir restoranda bir süre dinlendikten sonra Antalya'ya döndü.

TÜREL'DEN KIRMIZI OTOBÜS TALEBİ

Liman Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Türel, deniz otobüsü seferlerinin başladığını, ilk üç gün ücretsiz, daha sonra 10 TL olacağını müjdelerken, bazı esnaf Türel'e kırmızı otobüslerin ne zaman Kemer'e geleceğini sordu. Türel, kırmızı otobüs taleplerine, "O da olacak" diye cevap verdi. Türel, İstanbul gibi şehirlerde hizmete yeni giren taşıtların 3 ay civarında ücretsiz oldukları belirtilerek Antalya-Kemer deniz otobüsü seferlerinin de 3 ay ücretsiz olması talebinin dile getirilmesi üzerine, "Zaten sezon o kadar. Olur mu öyle şey?" diye cevap verdi.

ÇAYCI İSMAİL ESNAFA TERCÜMAN OLDU

Liman Caddesi'ndeki ziyaretinde Türel, caddenin ünlü emektar çaycısı İsmail Çolak'a hal hatır sorunca Çolak, "Başkanım şu caddeye bakın. Şu Kemer'in göz bebeği olan caddenin hakkına bakın başkanım" diye yakındı. Menderes Türel Çolak'ı "Kemer Belediyesi yapacak artık. Kemer Belediyesi burada; yapar onu" diye teselli etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İlk Seferini Yapan 'Termessos'A Törenli Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement