İnce, Cevabını Bozöyük'te Verecek - Son Dakika
Güncel

İnce, Cevabını Bozöyük'te Verecek

İnce, Cevabını Bozöyük\'te Verecek

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce Yalova'da Konuştu.

29.10.2010 22:10

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle partisinin Yalova İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen fener alayına katıldı.

CHP Yalova Gençlik Kolları'nın düzenlediği fener alayı yürüyüşüne Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri de destek verdi. CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İl Başkanı Ertan Şener, Merkez İlçe Başkanı Bayram Ali Serdaroğlu da yürüyüşe katıldı. Gazipaşa Caddesi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu önünde toplanan yaklaşık 150 kişilik grup ellerinde meşalelerle İsmet Acar, İstanbul, Safabey, Yalı Caddesi güzergahından geçerek yürüyüşlerini Cumhuriyet Meydanı'nda bitirdi. Grup, yürüyüş sırasında "Atatürk gençliği görev başında", "Cumhuriyetin bekçileriyiz" sloganları attı. Grup ayrıca Gençlik Marşı'nı da söyledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Gençlik Kolları Başkanı Başar Şahin'in ardından bir konuşma yapan Grup Başkanvekili İnce, "Şimdiden sonra, her 29 Ekim'de partiyi gençler yürütsün. Organizasyonu onlar yapsın. Biz de sizlerin emrinizde yürüyelim. Bunun önümüzdeki yıl çok daha görkemli olmasını istiyorum" diye konuştu.

CHP'li İnce, Cumhuriyet resepsiyonu ile ilgili ise "Biliyorsunuz arkadaşlar ben resepsiyonlara gidiyorum ama recepsiyonlara gitmiyorum. Şimdi merak ediyorlar 'ne diyecek?' diye. Televizyonlarda görüsünüz. Akşama Bozöyük'teyim. Bir Cumhuriyet mesajı bekliyorsunuz. Bunu 2 saat sonra orada vereceğim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnce, Cevabını Bozöyük'te Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement