İndie-Pop İkilisi Junior Boys, Salon'da - Son Dakika
Güncel

İndie-Pop İkilisi Junior Boys, Salon'da

İndie-Pop İkilisi Junior Boys, Salon\'da

Salon, müzikseverleri bağımsız müziğin merakla beklenen yenilikçi gruplarından Junior Boys ile buluşturuyor.

13.12.2011 13:20  Güncelleme: 13:53

Elektronik indie-pop müziğin eğlenceli ikilisi Junior Boys, son albümleri It's All True için düzenlenen turne kapsamında, 14 Aralık Çarşamba gecesi Salon takipçilerini eğlendirmeye hazırlanıyor.

Kanadalı indie-pop müziğin eğlenceli çocukları Junior Boys, enerjik, elektronik pop müziğini Salon'a taşıyor. Son albümleri It's All True'nun turnesi kapsamında İstanbul'a gelen Junior Boys, 14 Aralık, Çarşamba gecesi saat 22.00'de Salon'da sahne alacak.

Grup, 1999 yılında Jeremy Greenspan ve Johnny Dark tarafından kuruldu ve daha sonra Johnny Dark'ın yerini Matt Didemus aldı. Müzik çalışmalarına Jeremy Greenspan ve Matt Didemus ikilisi olarak devam eden Junior Boys, 2004 yılında 4 şarkılık bir EP olan Last Exit'i yayımladı. Ekibin 2006'da yayımladıkları So This Is Goodbye adlı ikinci albümleri, 2007'de Polaris Müzik Ödülü'ne aday gösterildi. Ekip ayrıca, So This Is Goodbye albümünden sonra sevenlerinin albümden seçtikleri bir şarkıya çektikleri videolardan oluşan bir film yarışması düzenledi.

Son albümleri It's All True'yu Haziran ayında yayımlayan Junior Boys, albümün ismini Orson Welles'in bitiremediği filminden aldıklarını, bu şekilde kendisine gönderme yaparak onun fikir, çağrışım ve sanatındaki dürüstlüğü ön plana çıkarmak istediklerini söylüyor.

Junior Boys'un, eğlenceli ve hareketli elektronik müziğini sahneye taşıyacağı geceye izleyicileri Dinamo FM DJ'lerinden dR. Warp hazırlayacak. dR. Warp, konser sonrasında setine kaldığı yerden devam edecek.

Junior Boys konserinin biletleri 45 TL (ayakta) ve 35 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir. Salon biletleri, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden satılıyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilirler. Salon gişesi Pazar günleri hariç her gün 10.00–18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İndie-Pop İkilisi Junior Boys, Salon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement