İnegöl Belediyespor Masa Tenisinde Türkiye 9.su - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyespor Masa Tenisinde Türkiye 9.su

İnegöl Belediyespor Masa Tenisinde Türkiye 9.su

İnegöl Belediyespor takımı sporcularından Sümeyra Bezen, Firuze Server çifti çiftler müsabakalarında Türkiye 9. su oldular.

30.05.2013 10:10

Müsabakalara Antrenör İsmail Gümüş, idaresinde Sümeyra Bezen, Firuze Server, Selin Çelik ve Elif Asena Toprak'tan oluşan takımla katılan İnegöl Belediyespor büyük bir başarı elde ederek şampiyonaya damgasın ı vurdu.

Takım maçları, ferdi maçlar ve çift maçlar olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen müsabakalarda 86 çift sporcu mücadele ederken, 124 sporcunun katıldığı ferdi maçlarda ise sporcumuz Selin Çelik 9. luk maçında yenilerek Türkiye 17. si oldu. Diğer sporcularımız ise ferdi maçlarda en iyi 32 sporcu arasına girdiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediyespor başkanı Adem Tayyar; masa tenisi sporuyla Belediyesporun özdeşleştiğini belirterek, "Bu duruma kolay gelinmedi. Bütün bu başarılar uzun yıllar aralıksız olarak çalışmanın bir ürünü. Bu konuda desteklerini esirgemeyen velilerimize, antrenörlerimize ve Belediyespor yönetimine, özelliklede bizleri motive eden, teşvik eden ve her zaman yanımızda olan onursal başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Takım müsabakalarında ise finale kalan 24 takım arasından Türkiye 17. si olma başarısını gösteren İnegöl Belediyespor Yıldız Kız Masa Tenisi takımını eski İnegöl Kaymakamı şu anki Adana Vali Yardımcısı Durmuş Gencer makamında kabul ederek başarı tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyespor Masa Tenisinde Türkiye 9.su - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement