İnfaz Memurları Sahada Buluştu - Son Dakika
Güncel

İnfaz Memurları Sahada Buluştu

İnfaz Memurları Sahada Buluştu

Halı Saha Futbol Turnuvası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde görkemli bir şekilde başladı.

21.05.2012 17:01

Kocaeli 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası Yeşilova'da bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde görkemli bir şekilde başladı.

ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Kocaeli 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun organize ettiği ve bu sene üçüncüsü düzenlenerek gelenekselhale getirilen Halı Saha Futbol Turnuvası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde görkemli bir açılış ile başladı. Protokolün yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni sonrası 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile Adliyespor açılış maçını gerçekleştirdi.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Törene İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler,Cumhuriyet Savcısı Serhat Tütüncü, Cezaevi Savcısı Selahattin Tütüncü, Kocaeli Baro Başkanı Mustafa Tamer Solakoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Coşkun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Mehmet Kesen, İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Say, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Kalyoncu katıldı.

6 TAKIM KATILDI

Kocaeli 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 3. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'na bu yıl altı takım katıldı. Hakim, savcı ve adliye personelinden kurulu Adliyespor, Kocaeli Barosu, 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, 1 No'lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu takımları turnuvaya katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnfaz Memurları Sahada Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement