İpsala Müftüsü: Vekaletle kurban bağışı organizasyonuna yoğun ilgi - Son Dakika
Güncel

İpsala Müftüsü: Vekaletle kurban bağışı organizasyonuna yoğun ilgi

İpsala Müftüsü: Vekaletle kurban bağışı organizasyonuna yoğun ilgi

İpsala Müftüsü Ahmet Bayraktar, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen vekaletle kurban bağışı organizasyonuna ilçeden yoğun katılım olduğunu belirtti. Bayraktar, 103 bağışın toplandığını ve kesimlerin İslami usullere uygun bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti. Ayrıca, AK Parti İpsala teşkilatının Toprak Mahsulleri Ofisi'ni ziyaret ettiği de bildirildi.

01.07.2023 17:07

İpsala Müftüsü Ahmet Bayraktar, vekaletle kurban bağışı organizasyonunun ilgi gördüğünü belirtti.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile yürütülen organizasyona İpsala ilçesinden çok sayıda katılım olduğunu ifade etti.

İlçede 103 bağış toplandığını aktaran Bayraktar, "Aziz milletimizin vekaletleriyle emanet ettiği kurban hisselerinin kesimini halel getirmeden tamamladık.

Şartları taşıyan kurbanlıkların kesimleri İslami usullere uygun bir şekilde, vekalet veren vatandaşlarımızın isimleri tek tek okunarak yapıldı. Başta ülkemiz olmak üzere gönül coğrafyamızın dört bir yanında kesilen kurban emanetleri ihtiyaç sahiplerine titizlikle ulaştırıldı." ifadelerini kullandı.

AK Parti İpsala teşkilatı TMO'yu ziyaret etti

AK Parti İpsala Başkanı Hakan İlkdoğmuş ve beraberindekiler, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) İpsala Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

İlkdoğmuş, ziyarette, buğday alım sezonunun hayırlı olmasını diledi ve Demir'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Demir de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, buğday alım sezonunda vatandaş ile TMO arasında köprü vazifesi göreceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İpsala Müftüsü: Vekaletle kurban bağışı organizasyonuna yoğun ilgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement