Irak Kızılayı, Gazze'ye 20 ton ilaç ve tıbbi malzeme gönderdi - Son Dakika
Güncel

Irak Kızılayı, Gazze'ye 20 ton ilaç ve tıbbi malzeme gönderdi

Irak Kızılayı, Gazze\'ye 20 ton ilaç ve tıbbi malzeme gönderdi

Irak Kızılayı, İsrail ablukası ve saldırıları altındaki Gazze'ye 20 tonluk ilaç ve tıbbi malzeme yardımı gönderdi. Yardımlar, Bağdat'taki Irak Kızılayı merkez binasında toplandıktan sonra tırlarla havaalanına sevk edildi. Irak Kızılayı Sağlık Dairesi Başkanı Dr. Ali Mecid, yakın zamanda yüzlerce ton ilaç, tıbbi malzeme ve gıda desteği yapacaklarını belirtti. Yardımların Filistin Kızılayı aracılığıyla Gazze'ye ulaştırılacağı ifade edildi.

26.11.2023 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Kızılayından, İsrail ablukası ve saldırıları altındaki Gazze'ye 20 tonluk ilaç ve tıbbi malzeme yardımı gönderildi.

Başkent Bağdat'taki Irak Kızılayı merkez binasında toplanan yardımlar, tırlarla havaalanına sevk edildi.

Irak Kızılayı Sağlık Dairesi Başkanı Dr. Ali Mecid, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Filistin halkına gıda ve diğer insani yardımları sürdürdüklerini ifade ederek, "Bugün de 20 tondan fazla ilaç ve tıbbi malzeme yardımı gönderdik. Yakın zamanda yüzlerce ton ilaç, tıbbi malzeme ve gıda desteği de yapılacak." dedi.

Söz konusu yardımların Filistin Kızılayına ulaştırılmak üzere Mısır Kızılayına verileceğini kaydeden Mecid, oradan da Gazzelilere gönderileceğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak Kızılayı, Gazze'ye 20 ton ilaç ve tıbbi malzeme gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement