İş Adamlarından Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İş Adamlarından Doğan'a Ziyaret

İş Adamlarından Doğan\'a Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Marmara İş Adamları ve Müteahhitleri Derneği Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu’nu makamında ağırladı.

20.12.2017 12:52

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Marmara İş Adamları ve Müteahhitleri Derneği Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu'nu makamında ağırladı.

Dernek yönetim kurulu üyeleri Aydın Öztürk, Yüksel Yıldırım, Ramazan Öztürk ve Aydın Yücel'in de yer aldığı ziyarette başta ülke ekonomisi ve iş dünyası olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Marmara İş adamları ve Müteahhitleri Derneği Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu ziyarette yaptığı açıklamada "İzmit'te örnek çalışmalar yapılıyor. Başkanımızın performansına ve örnek çalışmalarını taktirle karşılıyoruz. Hem faaliyetlerimiz hakkında bilgi vermek hem de ilimizde yatırım yapan ve yapmak isteyen Arap iş adamları konusunda başkanımızla istişarede bulunmak istedik" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da konuklarına ziyaret için teşekkür ederek, "Ticaret, iş adamlığı yapmak kolay işler değil, Allah yardımcınız olsun. İzmit Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerine her zaman destek olduk. İş, AŞ ve istihdam sağlayan, ülkemize katma değer katan yasalar çerçevesinde faaliyet gösteren herkes bizim başımızın tacıdır" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İş Adamlarından Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement