İş Makineleri Operatörlüğü Kursu - Son Dakika
Güncel

İş Makineleri Operatörlüğü Kursu

İş Makineleri Operatörlüğü Kursu

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği, çalışanların almaları gereken mesleki eğitim kapsamında Kaldırma ve Yükleme İş Makinesi (Forklift) kullanan işçilere yönelik eğitim verilmiştir.

21.08.2013 15:38

Eskişehir Baksan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce açılan 48 saati teorik, 24 saati uygulamalı olmak üzere toplam 72 saat olarak düzenlenen eğitimde Makine Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Eğitici Mustafa Münir Gülenç tarafından 25 yaş ve üzeri 15 kursiyere uygulamalı ve teorik olarak Organize Sanayi Bölgesinde eğitim verilmiştir.

Eğitimi alan kişilerin yazılı, sözlü ve uygulamalı sınavları 3 Ağustos 2013 Cumartesi günü Hayat Boyu Öğrenme biriminden sorumlu Şube Müdürü Ramazan Kutlay başkanlığında, Merkez Müdürü Osman Anıl, Müdür Yardımcısı Musa Mutlu, Eğitici Uzman Mustafa Münir Güleç'ten müteşekkil komisyon marifetiyle; Organize Sanayi Bölgesinde Artı Döküm Sanayi Tic. Ltd. Şti. yöneticisi Kadir Kısacık'ın hazırladığı ortamda sınav tamamlanmış olup; sınava katılan 15 kursiyer başarılı olmuştur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Makineleri Operatörlüğü Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement