İşadamı Zorlu: Suriye'ye Bakıp Ülkemizin Kıymetini Bilelim - Son Dakika
Güncel

İşadamı Zorlu: Suriye'ye Bakıp Ülkemizin Kıymetini Bilelim

İşadamı Zorlu: Suriye\'ye Bakıp Ülkemizin Kıymetini Bilelim

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, memleketi Denizli'nin Babadağ İlçesi'nde, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliğine katıldı.

11.03.2016 16:35

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, memleketi Denizli'nin Babadağ İlçesi'nde, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliğine katıldı. Zorlu, " Suriye'ye bakıp ülkemizin, bayrağımızın kıymetini bilelim. Allah kimseyi vatansız bırakmasın" dedi.

İşadamı Ahmet Nazif Zorlu, Babadağ'da yaptırdığı Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Lisesi'nde düzenlenen İstiklal Marşı'nın kabulü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliğine katıldı. Babadağ Kaymakamı Nebi Canga ile AK Partili Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen'in de katıldığı etkinlikte Zorlu, kendi adını taşıyan okulun konferans salonunda konuştu. Ahmet Nazif Zorlu, "Vatan ve bayrak şahsım, işim ve ailemden bile önceliklidir. Allah bizi vatansız bırakmasın. Hemen yanımızdaki Suriye'ye bakın. Milyonlarca insan vatansız kaldı. Vatanımızın, bayrağımızın kıymetini bilelim. Birbirimizi sevelim, saygı duyalım. Edirne'den Ardahan'a bu topraklarda yaşayan herkesin kardeş olduğunu unutmayalım" dedi.

Öğrencilere de seslenen Zorlu, "Ülkemizin daha da güçlenmesi için sizler çok çalışmalısınız. Daha çok üretip, daha çok ihracat yapmalıyız. Ülkemiz içinde de yerli malı kullanıp, kendi markalarımızın güçlenmesini sağlamalıyız" diye konuştu.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamı Zorlu: Suriye'ye Bakıp Ülkemizin Kıymetini Bilelim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement