IŞİD'in Musul Valisi Öldürüldü İddiası - Son Dakika
Güncel

IŞİD'in Musul Valisi Öldürüldü İddiası

KDP Musul Sorumlusu Memuzini, koalisyon güçlerinin hava saldırısında terör örgütü IŞİD'in sözde Musul Valisi Hamduni'nin ve 5 emirinin öldürüldüğünü ileri sürdü.

19.11.2014 21:16  Güncelleme: 22:12

Irak Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Musul Sorumlusu Sait Memuzini, koalisyon güçlerinin hava saldırısında terör örgütü IŞİD'in sözde Musul Valisi Rıdvan Talib Hamduni ve 5 örgüt üyesinin öldürüldüğünü iddia etti.

"IŞİD'İN MUSUL VALİSİ ÖLDÜRÜLDÜ"

Memuzini, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin saat 18.00 sıralarındaki Muşerrife bölgesine düzenledikleri hava saldırısında, IŞİD'in Musul Valisi Rıdvan Talib Hamduni ile 5 örgüt emiri öldürüldü" dedi.

"CENAZELERİ DEFNEDİLDİ"

Olaydan iki saat sonra söz konusu kişilere ait cenazelerin, Musul merkezindeki bir mezarlığa defnedildiğini aktaran Memuzini, son hava saldırılarında terör örgütünün ağır kayıp verdiğini ifade etti.

BÖLGE SÜREKLİ BOMBALANIYOR

Öte yandan Irak ordusu ve Peşmerge güçlerinin ortak operasyonunda, Diyala'nın Hanekin ilçesindeki İmam Veys bölgesinin IŞİD'den kurtarıldığı bildirildi. Peşmerge Komutanı Albay Ahmet Latif, koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının da bölgeyi sürekli bombaladığını söyledi.

İmam Veys'in ele geçirilmeiyle Hanekin ilçesi ile Diyala arasındaki karayolu güvenliğinin sağlandığı belirtildi.

IŞİD\'in Musul Valisi Öldürüldü İddiası
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel IŞİD'in Musul Valisi Öldürüldü İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • mert: pesmergenin musul saldirisinda cogu turk 25 is-itli gebertilmistir allah dewamini getirsin 13 4 Yanıtla
    mert: nah kurttur hepei turktur hatta aileleri gebertilenlerin cenaze teshisi icin musula gittiler hem kurtte olsalar turkte olsalar farketmez dinsiz kopeklerin sonu olumden beter olacak 0 0
  • tugce: Ya koptum gulmekten bu soytarilar vali mi atamislar allah hepinizin belasini versin isit ve taraftarlari 12 5 Yanıtla
  • YPG: Isidin hepsi ölsun ona destek olan mikroplar da. 12 3 Yanıtla
  • KRALINDANPISKO: GÜZEL DINIMIZI LEKELEMEK ICIN KURULMUS BIR ÖRGÜTÜN VALISINI KIM TAKAR SIRA ÖBÜRLERINE DE GELECEK ALLAHIN IZNIYLE INSALLAH GENC COCUKLARIN BASINI KESMEK KIZLARA TEAVÜZ ETMEK SONRA BEN MÜSLÜMANIM HADI YA IMAM MEHDI ORDUSU KEFENLERI GIYMIS GELIYOR VE DÜNYANIN HER YERINDEN DEVRIMCILER TÜRKÜYLE KÜRDÜYLE SURIYEYE GELIYOR ISIDE INSANLIK DERSI VERMEYE SURIYEYE DEVRIM GETIRMEYE !!! 6 1 Yanıtla
  • Ram: Hep öldü diyorlar ama bu pislikler bir yerlerden gene canlaiyorlar 5 2 Yanıtla
  • Turgut: Yakında işidin Başbakan'da vururlar 2 4 Yanıtla
  • ARTIK SONLARI GELDİ: Es'Selamun Aleykum; Kafirlerin sonu gelmiştr. ALLAH u akbar 3 1 Yanıtla
  • Ugur: Hamaduni hamadıni oldu cehenemin baş zebaniii 0 1 Yanıtla

Advertisement