İSKİ'ye Energy Globe'dan 4 Ödül - Son Dakika
Güncel

İSKİ'ye Energy Globe'dan 4 Ödül

İSKİ\'ye Energy Globe\'dan 4 Ödül

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kurumu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 180 ülkeden 2 bin 500 projenin başvurduğu Energy Globe Ödülleri’nde İSKİ 4 ulusal ödül kazandı. İdare, Su Kayıp Kontrolü Yönetimi, İstanbul Su Kontrol ve Otomasyon Merkezi (İSKOM), Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı Güneş Enerji Santrali (GES) ve Su Kullanma Bilinci çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

09.12.2022 14:57  Güncelleme: 15:30

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kurumu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 180 ülkeden 2 bin 500 projenin başvurduğu Energy Globe Ödülleri'nde İSKİ 4 ulusal ödül kazandı. İdare, Su Kayıp Kontrolü Yönetimi, İstanbul Su Kontrol ve Otomasyon Merkezi (İSKOM), Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı Güneş Enerji Santrali (GES) ve Su Kullanma Bilinci çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

Energy Globe Türkiye Ödül Töreni, dün akşam Avusturya İstanbul Başkonsolosluğu'nda düzenlendi. 180 ülkeden 2 bin 500 projenin başvduğu yaptığı Energy Globe Ödülleri'nde İSKİ 4 ulusal ödül kazandı. İdare, Su Kayıp Kontrolü Yönetimi, İstanbul Su Kontrol ve Otomasyon Merkezi (İSKOM), Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı Güneş Enerji Santrali (GES) ve Su Kullanma Bilinci çalışmalarıyla ödüle layık görüldü. Ödül sertifikalarını İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Begüm Çelikdelen, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Prof. Dr. Tuğba Ölmez Hancı ile Su ve Atık Su Teknolojileri Dairesi Başkanı İsmail Aydın aldı.

İSKİ GENEL MÜDÜRÜ DR. ŞAFAK BAŞA: SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE YÖNETİMİNE KATKI SAĞLIYORUZ

Ödül töreninde bir konuşan İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çizdiği İstanbul Vizyonu çerçevesinde çalışmalarını sürdürdükleri belirterek, ödülleri almaya hak kazanmalarını sağlayan mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Ödüllendirilen projeleri hakkında da bilgiler veren Dr. Başa, tüm bu çalışmalarla İstanbul'un suyunu koruduklarını, temiz enerji kaynaklarına yöneldiklerini belirtti. İdarenin bu sayede sürdürülebilir çevre yönetimine katkı sağladıklarını söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İSKİ'ye Energy Globe'dan 4 Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement