İspark, Sosyete Ulus Pazarı'nı Yeniden Hizmete Açtı - Son Dakika
Güncel

İspark, Sosyete Ulus Pazarı'nı Yeniden Hizmete Açtı

İspark, Sosyete Ulus Pazarı\'nı Yeniden Hizmete Açtı

İstanbul ve çevre illerde yaşayan vatandaşların uğrak yeri olan Sosyete Ulus Pazarı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmalar yürüten İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş.(İSPARK) tarafından yeniden hizmete açıldı.

14.06.2012 12:25

İstanbul ve çevre illerde yaşayan vatandaşların uğrak yeri olan Sosyete Ulus Pazarı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmalar yürüten İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. (İSPARK) tarafından yeniden hizmete açıldı.

Ulus'taki yerinden kaldırılan Sosyete Ulus Pazarı, yıllar sonra Beşiktaş Dereboyu Caddesi Çayır Sokak'taki yeni yerinde İstanbullularla buluştu. Pazarın açılışına İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, İstanbul Pazarları Koruma Derneği Başkanı Aydın Mehmetoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan İSPARK Genel Müdürü Çevik, "Sosyete Ulus Pazarı'nı buraya taşıdık. Gerçekten alan anlamında da, trafik anlamında da çok iyi bir yer. Bütün vatandaşlarımızı bu pazara bekliyoruz. Pazarımızda yüzde 95 doluluk oranı söz konusu. Dinlenme kabinleri var ve gerçekten de çok iyi şartlarda hizmet veriyoruz. Herkesi buraya bekliyoruz, otopark sorunu da yok" dedi.

Açılışın ardından pazarı gezen vatandaşların da bir hayli memnun oldukları görüldü. Vatandaşlar, "Çok geniş, ferah. Hep böyle bir şey bekliyorduk. Ulaşım açısından da çok rahat bir yer. Bu pazarı açmakta emeği olan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

İSPARK'ın işletmeciliğini yaptığı 9 dönümlük arazi üzerine kurulan Pazar yerinde 950 tezgah yer alıyor. Pazaryerinin içinde idari bina, büfeler, beyaz masa, kıyafet deneme kabinleri ve sosyal donatı alanları bulunuyor. Pazar yerinde vatandaşların park alanında sorun yaşamamaları için 250 araç kapasiteli otopark hizmet veriyor. Perşembe günleri pazar hizmeti veren alan, diğer günlerde ise otopark olarak kullanılacak. Türkiye'nin marka patentli tek pazarı olan Sosyete Ulus Pazarı'nda dünyaca ünlü markaların ihraç fazlası ürünleri bulunurken, kredi kartı ile ödeme kolaylığı da sunuluyor. Ulus Akmerkez ve Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'na gelen müşteriler, Pazar yerine ücretsiz ring servis araçları ile taşınıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İspark, Sosyete Ulus Pazarı'nı Yeniden Hizmete Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement