İtso Üyelerinden Rektör Yılmaza Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İtso Üyelerinden Rektör Yılmaza Ziyaret

İtso Üyelerinden Rektör Yılmaza Ziyaret

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Rektör Yılmaz'ı ziyaret etti.

06.04.2013 13:58

İtso Üyeleri Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hükümdar Arat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Efgan Aydın ve Nevzat Sucu, Yönetim kurulu üyesi Enver Levent Turan ve Genel Sekreter Gökçen Turan ile birlikte Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Son derece samimi bir ortamda geçen ziyarettin ana konusu Iğdır Üniversitesi ve Iğdır Ticaret ve Sanayi Odasının Iğdır yararına olan projelerdeki işbirliği oldu. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a üniversite olarak Iğdır yararına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Meclis Başkanı Hükümdar Arat, üniversite ile var olan işbirliklerini geliştirmek istediklerini ifade etti. Ticaret ve Sanayi Odası olarak özellikle son dönemde üniversitenin kendilerine verdikleri destekten memnuniyetlerini dile getirdiği konuşmasında Başkan Hükümdar Arat, yakın zaman önce Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da katılımı ile gerçekleşen Iğdır Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet binasının açılış töreninde gerek üniversitenin en üst düzeyden temsil edilmesi, gerekse de üniversitenin Iğdır El Sanatlarından örneklerin sergilendiği bir stant açmış olmasının da Oda Meclis Başkanı olarak kendisini ve Iğdır'ın sanayici ve ticaret erbabı olan üyelerini çok sevindirdiğini belirtti. Aynı zamanda ekmek israfına dikkat çekmek amacıyla her iki kurumun birlikte düzenlediği Iğdır Üniversitesi öğrencilerinin katılacağı "Ekmek İsrafını Önlemek İçin Senin De Sözün Olsun" isimli slogan yarışmasının her iki kurumun hizmet odaklı işbirliği için önemli bir adım olduğunu aktardı. Oda Meclis Başkanı Hükümdar Arat yaptığı konuşmayı Iğdır Üniversitesi ile yapacakları ortak faaliyetlerin arttırarak devam ettirmeye kararlı olduklarını kaydederek sözlerini sonlandırdı.

Ziyarette yaptığı konuşmaya Iğdır'ın ticaret ve sanayi erbabının güzide temsilcilerini ağırlamanın Iğdır Üniversitesi yönetimi olarak kendilerini sevindirdiği söyleyerek başlayan Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz "Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hükümdar Arat'ın, yardımcıları Efgan Aydın ve Nevzat Sucu, yönetim kurulu üyesi Enver Levent Turhan ve Genel Sekreter Gökçen Turhan'ın üniversiteye yaptıkları ziyaret işbirliğini pekiştiren mahiyette olması nedeniyle, Iğdır'ın gelişimine katkı sağlayacak bilimsel çalışmaların da hızlanmasına vesile olacaktır. Üniversitenin bilimsel çalışmaları, işadamının talepleri ile birleşince şehrin sosyo ekonomik yapısına bir canlanma olarak yansıyacaktır. Bu bilinç ile Iğdır Üniversitesi olarak şehrin geleceğini şekillendirilmesi için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için büyük çaba sarf etmektedir. Bu sorumluluklarını yerine getirme aşamasında kamu ve özel sektör kuruluşları ile işbirlikleri oluşturma konusunda kararlıyız" dedi.

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hükümdar Arat'ın ve beraberindekilerin Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a yaptığı ziyaret, karşılıklı konuşmaların ardından Rektörlük makamından ayrılmaları ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İtso Üyelerinden Rektör Yılmaza Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement