İttifakta Kriz Çıkınca Şahin'in Partisi Ortada Kaldı - Son Dakika
Güncel

İttifakta Kriz Çıkınca Şahin'in Partisi Ortada Kaldı

Saadet Partisi ve BBP'nin kurduğu 'Milli İttifak'ta yer alacağı söylenen MİLAD Partisi, ittifakta kriz çıkınca liste hazırlamadığı için seçime giremeyecek.

13.04.2015 11:29  Güncelleme: 11:55

Saadet Partisi ile BBP'nin oluşturduğu Milli İttifak'a İdris Naim Şahin'in kurduğu MİLAD Partisinin de katılacağı siyaset kulislerini hareketlendirmişti. Ancak yaşanan son dakika sürprizi ile MİLAD Partisi ittifaka katılmadı.

YSK'ya 7 Haziran seçimleri için teslim edilecek aday listesinde İdris Naim Şahin'in İzmir 1. Bölge ilk sıradan aday olacağı, listelerin son haliyle teslim edileceği gün olan 11 Nisan Cumartesi günü ise MİLAD Partisi adaylarının da listeye dahil edileceği belirtilmişti.

KRİZİN NEDENİ

Cumartesi gününe kadar da bu doğrultuda 'Milli İttifak' adı altında bir araya gelen 3 partinin kurmayları aday belirleme çalışmalarına devam etti. Ancak BBP ve Saadet Partisi MİLAD Partisi'ne sadece 4-5 bölge için ilk sırada yer verince kriz çıktı.

LİSTE HAZIRLANMADI

MİLAD Partisi BBP ile Saadet Partisi'nin bu tavrı üzerine "Teşkilatımızı bizden aday göstermeden seçimler için nasıl çalıştırtırız" diyerek ittifaktan çekilme kararı aldı. Ancak son dakikaya kadar "nasıl olsa ittifakta olacağız" diyerek ayrı liste hazırlamayan MİLAD Partisi yaşanan bu gelişmelerin ardından ayrı liste hazırlanmadığı için seçimlere giremeyecek.

AHMET ÖZAL MARDİN'E

YSK'ya verilen listeye göre Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, İstanbul 1. Bölge 1 sıradan, eski BBP Lideri Mustafa Destici ise Ankara 2. Bölge 1. sıradan aday gösterildi. Ayrıca, Ahmet Özal da Mardin 1. sıradan aday oldu.

İttifakta Kriz Çıkınca Şahin\'in Partisi Ortada Kaldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İttifakta Kriz Çıkınca Şahin'in Partisi Ortada Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • alımsunal: idrıs bakalım sana kım takla attıracak kendını adam mı sanıyon alı sunal 35 5 Yanıtla
  • MİLLETİN SESİ : Adamın fotodaki Suratına tükürdüm. Ulan KAMALAK seni elime geçirirsem !!!!!!! 26 5 Yanıtla
  • MİLLETİN SESİ : GIZILBAŞın ve Hainlerin Sofrasına EKMEK taşıyor. Milli Görüş. Hey gidi günler Hey. Allahım bunuda mı görecektik. Benim Tükürüğüm hazır SİZİ bekliyor. 3 28 Yanıtla
  • wan: YÜRÜBE RİTO oylar HHHHHDDDDDDPPPPPP HDP anladınmı hadi bir takla atda gülelim 13 11 Yanıtla
  • FATSA: SOKAKLARDA ANIRARAK OY İSTESİN BEKİ İKİ ÜÇ KŞİ OY VERİR 18 5 Yanıtla
  • ANKARA: İDRİS NAİM Bİ AYNAYA BAK SONRA PARTİ KUR. . ULAN AK PARTİDEN ADAY OLMASAYDIN SENİN RUHUNU BİLE TANIYAN YOKTU 18 3 Yanıtla
  • LEVEND: UTANMADAN BİRDE SEÇİME Mİ GİRECEK 15 5 Yanıtla
  • AK PARTİ: BU ADAM ÇOK ZAVALLI YA 18 1 Yanıtla
  • ahmet: Hele bir takla atta gorek yaw 15 3 Yanıtla
  • MİLLETİN SESİ : EŞŞEK SURATLI 11 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement