İzmir'de Orman Yangınlarına Karadan ve Havadan Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Orman Yangınlarına Karadan ve Havadan Müdahale Devam Ediyor

İzmir'in Güzelbahçe ilçesi ile Urla-Çeşme yolunun 20. kilometresinde çıkan orman yangınlarına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Güzelbahçe ilçesine bağlı Yaka Mahallesi'nde başlayan yangına 4 uçak, 5 helikopter, 22 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 3 dozer ile müdahale edildiği bildirildi. Aynı zamanda Urla-Çeşme yolunun 20. kilometresindeki Zeytinler Kavşağı'nda başlayan araç yangını da ormana sıçradı ve bu yangına 12 helikopter, 18 arazöz, 6 su ikmal aracı ve 4 dozer ile müdahale ediliyor.

30.07.2023 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Güzelbahçe ilçesi ile Urla- Çeşme yolunun 20. kilometresinde orman yangını çıktı. Yangınlara karadan ve havadan müdahale devam ediyor.

Güzelbahçe ilçesine bağlı Yaka Mahallesi'nde bugün saat 12: 31'de orman yangını başladı. Yangına 4 uçak, 5 helikopter, 22 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 3 dozer ile müdahale edildiği bildirildi.

Güzelbahçe'deki yangına müdahale sürerken saat 13: 15'te de Urla-Çeşme yolunun 20. kilometresindeki Zeytinler Kavşağı'nda başlayan araç yangını ormana sıçradı. Bu yangına 12 helikopter, 18 arazöz, 6 su ikmal aracı ve 4 dozer ile müdahale edildiği kaydedildi.

İzmir\'de Orman Yangınlarına Karadan ve Havadan Müdahale Devam Ediyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İzmir'de Orman Yangınlarına Karadan ve Havadan Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement