İzmir Hdp Öcalan'a Tecridin Kaldırılmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

İzmir Hdp Öcalan'a Tecridin Kaldırılmasını İstedi

İzmir Hdp Öcalan\'a Tecridin Kaldırılmasını İstedi

Hdp Öcalan'a tecridin kaldırılmasını istedi HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'a tecrit uygulandığını belirterek, bunun kaldırılmasını istedi.

11.12.2015 17:27

Hdp Öcalan'a tecridin kaldırılmasını istedi

HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'a tecrit uygulandığını belirterek, bunun kaldırılmasını istedi.

HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısını, 'Müzakereler başlatılsın Sayın Öcalan'a özgürlük' yazılı pankartı önünde gerçekleştirdi. Abdullah Öcalan'a tecrit uygulamasının kaldırılmasını isteyen HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, "Tecrit aslında bir ölümdür. Yaşam hakkının elinden alınmasıdır. Buna derhal son verilmelidir. Bu talebin nedeni Kürt halk önderinin çözüm sürecinde masanın başında olması nedeniyle son derece önemli bir aktördür. Komünist ve devrimcilere karşı da tecride son verilmelidir" dedi.

HDP İzmir Eş İl Başkanı Dilek Aykan, İzmir Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Yardımlaşma Derneği Başkanı Musa Karbadal ve Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Üyesi İbrahim Akın da bu konudaki görüşlerini dile getirdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Hdp Öcalan'a Tecridin Kaldırılmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement