İzmir Şehit Ateşi İzmir'i Yaktı - Son Dakika
Güncel

İzmir Şehit Ateşi İzmir'i Yaktı

İzmir Şehit Ateşi İzmir\'i Yaktı

Silvan'da bu sabah şehit olan Uzman Çavuş Sinan Uçan'ın (31) İzmir'in Gaziemir ilçesindeki baba evine ateş düştü.

01.10.2015 13:39

Silvan'da bu sabah şehit olan Uzman Çavuş Sinan Uçan'ın (31) İzmir'in Gaziemir ilçesindeki baba evine ateş düştü.

Acı haberi İl Jandarma Komutanlığı ve Kaymakamlıktan gelen heyet aslen Erzincalı olan ancak İzmir'in Gaziemir ilçesinde oturan işçi emeklisi baba Celalettin Uçan'a açıkladı. Acı haberi aldıktan sonra sinir krizi geçiren baba Celalettin Uçan ve anne Türkan Uçan'a heyetle gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Sinan Uçan'ın şehit haberinin gelmesinin hemen ardından sokakta toplanan vatandaşlar, hem şehit evinin bulunduğu iki katlı eve hem de çevresindeki evlerine Türk Bayrakları ve Atatürk posteri astı.

Yalova'da görev yapan Şehit uzman çavuşun üç ay önce ev hanımı eşi Sibel Uçan'la Silvan'a giderek göreve başladığı 10 yaşındaki kızı Sudem'i ise eğitimi için İzmir'deki babasının evine bıraktığı öğrenildi. En son Kurban Bayramı'nda İzmir'de bayram tatilini geçiren Sinan Uçan'ın dün ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinde de bulundukları bölgenin sıkıntılı olduğunu, heran saldırı olabileceğini anlattığı öğrenildi.

Acı haberi duyanlar eve taziye ziyareti için akın etti. Ailenin yakınları Baba Celalettin Uçan'ın metanetli durmaya çalıştığını ancak şu an için açıklama yapmak istemediğini basın mensuplarına aktardı.

Şehit uzman çavuşun bir erkek kardeşinin Urfa'da öğretmenlik yaptığı, kız kardeşinin de İzmir'de hemşire olduğu öğrenildi. Şehit Sinan Uçan'ın cenaze töreninin yarın öğle vakti Bostanlı Beşikçioğlu camiinde yapılması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Şehit Ateşi İzmir'i Yaktı - Son Dakika


Advertisement