İzmir Valisi Toprak, İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Güncel

İzmir Valisi Toprak, İftar Yemeğine Katıldı

İzmir Valisi Toprak, İftar Yemeğine Katıldı

Şifa Üniversitesi'nde düzenlenen iftar yemeğine Vali Mustafa Toprak'ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Susam ve eski devlet bakanlarından Işılay Saygın katıldı.

13.07.2013 02:39  Güncelleme: 10:00

Şifa Üniversitesi'nde düzenlenen iftar yemeğine Vali Mustafa Toprak'ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, eski devlet bakanlarından Işılay Saygın, İzmir Bölge İstinat Mahkemesi Başsavcısı Celal Kocabaş, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Şifa Ünversitesi'nin Sağlık Grup Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ateş, Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Erdoğan, İzmir'deki üniversitelerin rektörleri, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bürokratlar da katıldı.

Yemeğin sonunda konuşan Vali Mustafa Toprak, "Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, gönülden gönüle köprüler oluşturmayı başaracağız. Bunun temelinde huzur var. Bir de insanı yaşarken mutlu edecek olan sağlık var. Allah kimseye güvensiz bir ortam ve sağlıksız bir hayat vermesin. Ramazan'ın bizlere hatırlattığı bu olsa gerek" dedi.

İki buçuk yıl önce kurulan üniversitenin, sağlık eğitimi alanında en yüksek puanla öğrenci alan üniversite haline gelerek bu alanda zirveye oturduğunu söyleyen Şifa Üniversitesi Sağlık Grup Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ateş, "Senede belki birkaç kez birlikte oluyoruz. Bir Ramazan'da, bir bayramda, bir 29 Ekim'de gibi çok az beraber oluyoruz. Burada dostlukların pekiştiği, beraberliklerin, ortak paydaların konuşulduğu ortamlar olması itibariyle Ramazan'ın bir başka bereketine şahit oluyoruz" dedi.

"GÖNÜL KÖPRÜLERİNİ HEP BİRLİKTE KURALIM"

Gönül köprüleri kurmanın, varolan köprüleri güçlendirmenin herkesin görevi olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, "Mübarek Ramazan ayında birlikte bir çok şeyi tekrar idrak ediyoruz. Çok fazla söz söylemeden, Allah iyilik yapmayı ve fenalıktan uzak durmayı emreder diyor. Belki bu iki sözcük bugün ülkeyi ve dünyayı yönetin herkesin ders çıkardığı zaman kendi yol haritasını çizebileceği en anlamlı iki tane sözcüktür. Adaletli olup iyilikten ve güzellikten yana olduğunuz zaman varolan sorunların hepsini çözebilirsiniz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Valisi Toprak, İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement