Kadınlar Sordu Sönmez Yanıtladı - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Sordu Sönmez Yanıtladı

Kadınlar Sordu Sönmez Yanıtladı

CHP Kartepe Belediye başkan adayı Yaşar Sönmez, üç gündür Arslanbey'i mesken tuttu.

06.01.2014 09:25  Güncelleme: 09:23

CHP Kartepe Belediye başkan adayı Yaşar Sönmez, üç gündür Arslanbey'i mesken tuttu. Akşam Uzunçiftlik Çiftlik mahallesinde gençlerle buluşan Sönmez, sabahta Arslanbey Atakent mahallesinde kadınlarla kahvaltıda buluştu.

Belediye Meclis Aday adayı Zekeriya Topal'ın organize ettiği sabah kahvaltısı Tahıl Gıda da gerçekleşti. Sönmez'in kahvaltılı toplantısına kadın kolları Başkanı Nurcan Kurşunluoğlu ile Belediye Meclis üyesi aday adayı Nilay Merttürk de katıldı. Toplantıda söz alan kadınlar, sorunlarını dile getirip Sömez'e bir dizi soru yönelttiler.

Sorun çok ama çözümü var

Kartepe'nin doğa güzellikleri, arazi özellikle, bulunduğu konum bakımından Kocaeli'nin en güzel ilçelerinden biri olduğuna, her bir beldesinin ayrı ayı özellikler taşıdığına dikkat çeken Sönmez, Kartepe'yi hizmet, bölgenin özelliklerinden vatandaşların azami ölçüde yararlanmasını sağlama açısından örnek ilçelerden biri yapmaya kararlıyız. Beldeler arasında kopukluklar var. Bir ilçede olması gereken, kurumlar yok. Hizmet eksiklikleri var. Eğitim ulaşımın ve sağlıkta ciddi sıkıntılar var. Tarımın, meyveciliğin sorunları var. İşsizlik var. Gençliğin sıkıntıları var. Turizminden yeterince yararlanamıyoruz. Her beldede ortak sorunların yanında ayrı ayrı sorunlarda var. Tüm bunlar, planlı ve programlı çalışmalarla pekala çözülebilir. İşte bunun için yetki istiyoruz."diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlar Sordu Sönmez Yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement