Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde Kapalı Otopark ve Pazaryeri Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde Kapalı Otopark ve Pazaryeri Açıldı

Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde 210 araç kapasiteli kapalı otopark ve pazaryeri düzenlenen törenle açıldı. İstanbul Valisi Davut Gül, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve diğer yetkililerin katıldığı açılışta konuşan Vali Gül, Kağıthane'nin otopark ve trafik sorununu çözmek için bu projenin önemine değindi. Belediye Başkanı Öztekin ise otoparkın yanı sıra semt pazarının da taşındığını ve mahalle sakinlerine yeni bir alan kazandırıldığını belirtti.

06.10.2023 17:04  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

? Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde 210 araç kapasiteli kapalı otopark ve pazaryeri düzenlenen törenle açıldı.

Kağıthane Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hürriyet Kapalı Otoparkı ve Pazaryeri'nin açılışına İstanbul Valisi Davut Gül, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

"İSTANBUL'UMUZUN KURTULUŞUNU TEBRİK EDİYORUM"

Dr. Cemil Bengü Caddesi'ndeki açılış töreninde konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, 'Kağıthane'nin otoparka çok ihtiyacı vardı. Burada kimle konuşsak otopark ve trafik sorununu dile getirdi. Pazar kurulacak yerler de kısıtlı, sokağa kurulduğunda da trafiği olumsuz etkiliyor. Deprem olsun kimse istemez ama olduğunda başımızı sokacağımız yerlere ihtiyacımız var. İş yaparken aslında birden fazla fonksiyonu olan bir eseri açıyoruz. Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Daha açmamız, ziyaret etmemiz gereken eserler var. Kağıthane'de yaşayan her bir hemşerimizin hayatının kolaylaşması, ilçenin daha yaşanabilir hale gelmesi bu tür eserlerle mümkün. Eserlerin hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul'umuzun kurtuluşunu ve cumamızı tebrik ediyorum' dedi.

SEMT PAZARI DA TAŞINDI Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ise 'Bugün açılışını yaptığımız mekan mahallemiz için çok kıymetli. Mahalle sakinlerimiz 30 yıldan fazladır otopark talep ediyordu. Bizler görev geldiğimizde hızlı bir şekilde projelendirdik. Otoparkın üstünde park var onu korumak kaydıyla alta 25 metre girerek 4 katlı otopark yaptık. Vatandaşlarımıza yeni bir alan kazandırdık. Hemen 200 metre aşağıda semt pazarımız var orada da bir okulumuz bulunuyor. Çocuklar okuldan çıktığı zaman pazar da varsa sorunlar yaşanıyordu. Pazarı buraya taşıyacağız. Yeni pazaryerimiz de hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.

Kağıthane Hürriyet Mahallesi\'nde Kapalı Otopark ve Pazaryeri Açıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde Kapalı Otopark ve Pazaryeri Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement