Baba Halisdemir, 15 Temmuz Kahramanı oğluyla bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Baba Halisdemir, 15 Temmuz Kahramanı oğluyla bayramlaştı

Baba Halisdemir, 15 Temmuz Kahramanı oğluyla bayramlaştı Ömer Halisdemir'in kabrinde bayram yoğunluğu FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş...

01.05.2022 13:46  Güncelleme: 14:23

Baba Halisdemir, 15 Temmuz Kahramanı oğluyla bayramlaştı

Ömer Halisdemir'in kabrinde bayram yoğunluğu

NİĞDE - FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrinde, Ramazan Bayramı arifesinde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan kabrine gelen çok sayıda ziyaretçi, Kur'an-ı Kerim okudu, dualar etti.

Şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir de oğlunun kabri başında dua okudu, su döktü.

Arife günü oğlunun kabrini ziyaret ettiğini söyleyen Halisdemir, "Hem gururlu hem de hüzünlüyüm. Allah gani gani rahmet eylesin, oğlum çok değerli bir çocuktu, çok başarılı bir çocuktu, vatan için, millet için, Türk milletine bir vatan bağışladığı için minnettarım" dedi.

Manisa'dan gelerek Halisdemir'in kabrini çocuklarıyla ziyaret eden Murat Turgut, "Bizleri Ömer ağabeyim gibi Fethi Sekinler ve ismini sayamadığım birçok şehitlerimiz, olduğu sürece Türk milletinin her zaman bayrağımız dalgalanacaktır. ezanlarımız minarelerde yükselecektir. Çok şükür, böyle evlatlar yetiştirecek analar babalar mevcut. Allah öyle evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Allah'ım bizlere de şehadeti nasip eder inşallah" diye konuştu.

Baba Halisdemir, 15 Temmuz Kahramanı oğluyla bayramlaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baba Halisdemir, 15 Temmuz Kahramanı oğluyla bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement