Kapsamlı Mahalle Temizlik Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Kapsamlı Mahalle Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Kapsamlı Mahalle Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Abdullahpaşa Mahallesinde köşe bucak kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

07.09.2016 16:47

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kent merkezindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra belli periyotlarla mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte Abdullahpaşa Mahallesi'nde ilk olarak cadde ve sokakları vakumlu araçlarla yıkayarak, görüntü kirliliği oluşturan boş alanlardaki yabani otları temizlediler. Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan noktalarda 80 derece buharlı temizlik aracıyla hijyen sağlayan ekipler, çöp konteynerlerini de yıkayarak, dezenfekte ettiler. Abdullahpaşa Nurullah Camii'nde de 80 derece buharlı temizlik aracıyla köşe bucak temizlik çalışması gerçekleştiren ekiplerin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından takdir topladı.

Ekiplerin gerçekleştirdiği hummalı çalışmaların kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Köse "Sunulan hizmetten dolayı Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ediyoruz" dedi. Elazığ Belediyesi'nin temizlik çalışmalarından çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar da "Abdullahpaşa Mahallesi sakinleri olarak Belediyemizin sunduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kapsamlı Mahalle Temizlik Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement