Karabalık, "Bize Teveccüh Ediyorlar" - Son Dakika
Güncel

Karabalık, "Bize Teveccüh Ediyorlar"

Karabalık, "Bize Teveccüh Ediyorlar"

Şükrü Karabalık eşi Nurten Karabalık ile katıldığı Ataşehir Mahallesi'ndeki ev toplantısında, Ak Parti'ye teveccüh gösteren 10 kişiye hoş geldin diyerek parti rozeti taktı.

02.12.2013 15:10

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık eşi Nurten Karabalık ile katıldığı Ataşehir Mahallesi'ndeki ev toplantısında, Ak Parti'ye teveccüh gösteren 10 kişiye hoş geldin diyerek parti rozeti taktı.

Kartepe İlçesi'nde başarılı çalışmaları ile herkesin takdir ve beğenisini toplayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, her gün farklı kesimlerle bir araya gelmekte. Önceki akşam da Ataşehir Mahallesi'nde yeni seçmen ve üyelere ulaşmak amacıyla Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen ev toplantısına eşi ile birlikte katılan Başkan Karabalık'a Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban da eşlik etti.

Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Arge Başkanı Nurdan Köksal'ın organize ettiği ve Ataşehir Mahallesi'nde Belma Tayfun'un evinde gerçekleşen toplantıya katılım yoğun oldu. Başkan Karabalık, toplantıda bayanlara Ak Parti Belediyecilik anlayışı ile gerçekleşen hizmet sağanağından bahsetti. Sohbet sonunda ilçedeki hizmet sağanağından etkilenen farklı siyasi görüşe sahip 10 kişi daha Ak Parti'ye teveccüh gösterdi.

Ev toplantısında yeni partililere rozetlerini hoş geldin diyerek takan Başkan Karabalık ve eşi Nurten Karabalık, "Her geçen gün partimize gösterilen teveccüh yeni üye katılımları ile artarak devam ediyor. Halkımızın bu gösterdiği ilgi ve teveccüh bizleri de çok etkiliyor" dedi. Ak Parti'yi tercih eden Belma Tayfun ve oğlu Can ise, yaşadıkları bölgede sergilenen değişim ve gelişimden etkilendiklerini belirterek, "Belediye Başkanımızın gayretli çalışmaları ve sohbeti bizi çok etkiledi" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, 'Bize Teveccüh Ediyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement