Karabalık Çiftinden Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Karabalık Çiftinden Ziyaretler

Karabalık Çiftinden Ziyaretler

Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık, hafta sonu ilçenin dört bir yanında yaşlı ve hasta ziyaretlerinde bulundular.

05.03.2012 16:00

Başkan Karabalık ve eşi ilk olarak sözlüsü Gökhan Tunca ile birlikte geçirdiği trafik kazası sonrası Gaziler Mahallesi'ndeki evinde istirahat eden Remziye Altun'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Köseköy'ün tanınmış ailelerinden Altun Ailesi'nden Mustafa Altun'un 3 çocuğundan tek kızları olan Remziye'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Karabalık çifti aile ile sohbet edip çay içti.

ACİL ŞİFALAR

Çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle evlerinde istirahat eden ilçe halkını ihmal etmemeye çalışan Başkan Karabalık, yaşlı ve hastaları da ihmal etmedi. Köseköy, Uzunçiftlik ve Maşukiye'de ilçenin dört bir yanındaki yaşlı ve hastalara ziyarette bulunan Başkan Karabalık, acil şifa dileklerini iletirken verdiği moral ile takdir görmekte. Çınarlı Mahallesi'nde Ramiz Yaşayan, Konak Mahallesi'nde Mustafa Gökçül, Çepni Mahallesi'nde Zeki Akbal, İstasyon Mahallesi'nde Ayşe Bıçakçı, Rahmiye Mahallesi'nde Mehmet Yaşar Önay'ı ziyaret eden başkana Ak Parti Kartepe İlçe Başkan Vekili Ahmet Atlı, bölgenin meclis üyeleri ve mahalle başkanları eşlik etti.

İKİZLERLE MORAL BULDU

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi yoğun hafta sonu ziyaretlerinin yorgunluğunu sevdikleri ikiz bebeklerle attılar. Köseköy İstasyon Mahallesi'nin sevilen simalarından Ahmet Şimşek'in yenidünyaya gelen ikiz torunlarını ziyaret eden Karabalık çifti kucağına alıp sevdikleri Mehmet ve Samet ile torun hasretlerini giderdiler. Karabalık Çifti, Şevket ve İlknur Şimşek çiftini tebrik ederken ikiz bebeklere takısını takıp "Allah analı babalı büyütsün" dileklerini ilettiler.

UMRE ZİYARETİ

Yoğun hafta sonu trafiğinde Başkan Karabalık, kutsal topraklara giderek umre yapan vatandaşlarla manevi hazzı da yaşadı. Umreden dönen Rahmiyeli Eyüp Balaban'ı ziyaret eden Başkan Karabalık, zem zem içip hurma yiyerek sohbette bulundu. Başkan Karabalık Konak Mahallesi Sapanca Yolu üzerinde bulunan Trabzonlular Derneği'nde üyelerle biraraya gelip, bölgede iş yeri olan esnafı ziyaretinde hayırlı işler dileklerini de iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Çiftinden Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement