Karabük'te Öğretmenler Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Öğretmenler Yürüdü

Karabük\'te Öğretmenler Yürüdü

Karabük'te, eğitim politikalarına tepki göstermek ve öğretmenlerin yaşam zorluklarına dikkat çekmek amacıyla iş bırakan öğretmenler, belediye önüne yürüdü.

24.09.2014 17:10

Karabük'te, eğitim politikalarına tepki göstermek ve öğretmenlerin yaşam zorluklarına dikkat çekmek amacıyla iş bırakan öğretmenler, belediye önüne yürüdü.

Güven Kavşağı'nda toplanan Türk Eğitim-Sen, Aktif Eğitim-Sen ve Eğitim-Sen'e üye yaklaşık 100 öğretmen, 'Memur maaş zammı eridi', 'Öğretmenine sahip çıkmayan bir ülke geleceğine de sahip çıkamaz' yazılı dövizler ve sloganlarla yürüdü. Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu, eğitim camiasının son yıllarda çözümsüzlük içinde olduğunu söyledi. Kurtoğlu, şöyle dedi:

"Milli eğitimdeki haksızlıklara, hukuk tanımazlığa, adam kayırmalara karşı eğitim çalışanlarının haksızlığa ve zulme karşı başlattığı isyanın doruğa çıktığı ve fitilinin ateşlendiği gündür bugün. Öğretmenlerin itibar kaybetmesine neden olan uygulamaların, akademik zam sözü verilmesine rağmen ve bu sözün arkasında durmayanların hesap vereceği günlerin başlangıcı bugündür."

Kalabalık, açıklamanın ardından dağıldı. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Öğretmenler Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement