Karadenizli Dalgıçlar Su Altında Kemençeyi Duyarsa - Son Dakika
Güncel

Karadenizli Dalgıçlar Su Altında Kemençeyi Duyarsa

Karadenizli Dalgıçlar Su Altında Kemençeyi Duyarsa

Bodrum'a eğitim dalışına gelen Karadenizli dalgıçlar, dalış merkezi arkadaşlarının yaptığı sürprizle karşılaştı.

19.05.2016 13:19

Bodrum'a eğitim dalışına gelen Karadenizli dalgıçlar, dalış merkezi arkadaşlarının yaptığı sürprizle karşılaştı. Sualtı hoparlöründen kemençe sesini duyan Karadenizli dalgıçlar, horon tepti. O anların görüntüsü ise sosyal medyada yüzlerce beğeni aldı.

Rize'de bulunan Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü'nden 14 kişi, eğitim dalışı kapsamında Bodrum'a geldi. Kulüp yöneticilerinin de yer aldığı ekip, Aquapro Dalış Merkezi'ne ait tekneyle denize açıldı. Dalış başladıktan bir süre dalış merkezi sahibi Kenan Doğan, dalgıç arkadaşlarına bir sürpriz yaparak su altı hoparlörünü denize saldı. Müzik sisteminden de kemençeyla çalınan müziğin sesini açarak Karadenizli dalgıçlara sürpriz yaptı. Doğan, dalgıçlara, "Karadenizli dalgıçlar coşun da" diye seslendi. Kemençe sesini duyan dalgıçlar, suyun altında horon tepmeye başladı. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı anlarda sualtı kamerası herşeyi görüntüledi. Görüntüler ise sosyal paylaşım sitesinden paylaşıldı.

Karadeniz'den dalgıçların batık dalış eğitimi için Bodrum'a geldiğini belirten Kenan Doğan, "Aralarında uzun yıllardır tanıdığım arkadaşlarım var. Batık dalışı öncesinde onlara sürpriz yamak istedim. Onlar için de benim için de güzel bir anı oldu. Bodrum'dan çok güzel duygularla ayrıldılar" dedi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karadenizli Dalgıçlar Su Altında Kemençeyi Duyarsa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement