Karasu Belediyesi'nin Standına Ünlüler Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Karasu Belediyesi'nin Standına Ünlüler Akın Etti

Karasu Belediyesi\'nin Standına Ünlüler Akın Etti

Karasu Belediyesi EMİTT 2012'ye bağımsız olarak katıldı.

13.02.2012 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 9-12 Şubat 2012 tarihlerinde 16. gerçekleşen "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na (EMITT) 8/B nolu Salonda bağımsız olarak katılan Karasu Belediyesi; hem büyük ilgi gördü, hem de ünlüleri ağırladı.

60 METREKARELİK BAĞIMSIZ STANTTA YERİNİ ALDI

Dünya'nın en büyük 5 Turizm Fuarlarından biri olan "16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı" ile birlikte EMİTT Fuarı'na 7. kez katılan Karasu Belediyesi; Sakarya Valiliği'nin standından bağımsız olarak; 8/B nolu Salonda 60 metrekarelik stantta ilçenin güzelliklerini tanıttı. Standı bir çok ünlü sinema, tiyatro sanatçıları da ziyaret etti.

BAŞKAN MEHMET İSPİROĞLU; FUAR BOYUNCA STANTTAYDI

"En yakın Karadeniz ve Karadeniz'in İncisi"; Sakarya'nın turizm cenneti olan Akıllı Kent Karasu'nun Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nun dört gün süren fuar boyunca stantta hazır bulunurken; Karasu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Enver Albayrak'ın görevli olduğu Karasu Belediyesi standı bu yıl ziyaretçilere; başta Kargem ürünleri olmak üzere, Fındık Takvim, kitap broşür, cd, şapka, tişört, bardak ve ilçedeki İnşaat ve turizm firmalarının broşürleri hediye edildi.

KARASU'NUN DOĞA VE KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİ

Karasu Kültür Turizm, Dayanışma ve Geliştirme Derneği'nin de katkıda bulunduğu fuarda; dört gün boyunca Karasu'nun Güneşi, Kumu, Fındığı, Acarlar Longozu (Su Basar Orman), Maden Deresi Kanyonu, Akgöl ve Küçükboğaz Gölü, Sakarya Nehri, yakın zamanda gelecek olan Sivil Havacılık Pisti, Tren Yolu ve Mağarası tanıtıldı. Başkan İspiroğlu; fuara katkılarından dolayı Arslan İnşaat, Carpediem Otel, Ekşioğlu İnşaat, Karanfil İnşaat, Karasu Yapı İnşaat, Karasu Otel Ekşioğlu Tesisleri, Filizfidanoğlu İnşaat, Sivişoğlu İnşaat'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karasu Belediyesi'nin Standına Ünlüler Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement