KARS ve Ağrı'da Dolu ve Sağanak Yağış Hasara Yol Açtı - Son Dakika
Güncel

KARS ve Ağrı'da Dolu ve Sağanak Yağış Hasara Yol Açtı

KARS'ın Kağızman ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan dolu, meyve bahçelerine zarar verdi. Ağrı Diyadin ilçesinde ise sağanak Fatih ve Atatürk mahallelerinde tarım arazilerinde hasara yol açtı. Kağızman'da dolu yağışı saat 17.00 sıralarında başladı. Kısa sürede etkili olan dolu, meyve bahçelerine zarar verdi. Aniden bastıran sağanak sebebiyle vatandaşlar, iş yerlerine sığındı. Yağış sonrası ilçedeki cadde ve sokaklar suyla kaplandı. Ağrı'nın Diyadin ilçesinde de sağanak yağış etkili oldu. Bugün öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından ilçede sel meydana geldi. Derelerin taşmasına sebep olan yağış sebebiyle Fatih ve Atatürk mahallelerinde birçok ev, ahır sular altında kaldı. Derelerden taşan sular ekili tarım arazisine zarar verdi. İtfaiye, AFAD, İlçe Özel idaresi ile DSİ'ye bağlı ekipler, sağanak yağışın etkili olduğu mahallelerde çalışma başlattı.

25.07.2023 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARS'ın Kağızman ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan dolu, meyve bahçelerine zarar verdi. Ağrı Diyadin ilçesinde ise sağanak Fatih ve Atatürk mahallelerinde tarım arazilerinde hasara yol açtı.

Kağızman'da dolu yağışı saat 17.00 sıralarında başladı. Kısa sürede etkili olan dolu, meyve bahçelerine zarar verdi. Aniden bastıran sağanak sebebiyle vatandaşlar, iş yerlerine sığındı. Yağış sonrası ilçedeki cadde ve sokaklar suyla kaplandı.

DİYADİN'DE SAĞANAK

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde de sağanak yağış etkili oldu. Bugün öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından ilçede sel meydana geldi. Derelerin taşmasına sebep olan yağış sebebiyle Fatih ve Atatürk mahallelerinde birçok ev, ahır sular altında kaldı. Derelerden taşan sular ekili tarım arazisine zarar verdi. İtfaiye, AFAD, İlçe Özel idaresi ile DSİ'ye bağlı ekipler, sağanak yağışın etkili olduğu mahallelerde çalışma başlattı. (DHA)

KARS ve Ağrı\'da Dolu ve Sağanak Yağış Hasara Yol Açtı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KARS ve Ağrı'da Dolu ve Sağanak Yağış Hasara Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement