Karşıyaka'da 3 Genç Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da 3 Genç Dönüyor

Karşıyaka\'da 3 Genç Dönüyor

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Karşıyaka'da alacakları nedeniyle idman boykotu yapıp süresiz kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen genç oyuncular Battal Demirbilek, Ali Say ve Ali Kemal'in pazar günkü Sarıyer maçında formalarına kavuşacağı bildirildi.

18.11.2016 12:13

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Karşıyaka'da alacakları nedeniyle idman boykotu yapıp süresiz kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen genç oyuncular Battal Demirbilek, Ali Say ve Ali Kemal'in pazar günkü Sarıyer maçında formalarına kavuşacağı bildirildi.

Karşıyaka'da 10'uncu haftada deplasmanda oynanan Gümüşhanespor maçı öncesi alacakları nedeniyle idman boykotu yapan 3 futbolcu, son 2 müsabakada 18 kişilik kadroya dahil etmezken teknik direktör Soner Tolungüç bu hafta genç futbolcularından hazır olmasını istedi.

Forvette görev yapan Battal ile sol kanatta oynayan Ali Say'ın 11'de sahaya çıkacağı, sağ kanat Ali Kemal'in ise yedek soyunacağı belirtildi. Ali Say bu sezon 10, Battal 9, Ali Kemal de 7 lig maçında forma şansı buldu. Battal, Ali Say ve Ali Kemal'le birlikte kadro dışı bırakılan kaleci Behram da affedilirken İbrahim Kaş'a henüz af çıkmadı.

Öte yandan Karşıyaka, rakibi Sarıyer ile en son 2004-2005 sezonunda karşılaştı. O zamanki adıyla Türk Telekom Lig A şimdiki ismiyle 1'inci Lig'de Sarıyer'le oynayan Karşıyaka, İstanbul ekibini İzmir'de 2-0, deplasmanda da 2-1'lik skorlarla yenmeyi başardı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da 3 Genç Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement