Kartepe'de 29 Ekim Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de 29 Ekim Kutlaması

Kartepe\'de 29 Ekim Kutlaması

Kartepe İlçesi'ndeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile gerçekleştirildi.

28.10.2011 20:09  Güncelleme: 20:10

Van'da meydana gelen deprem sonrası iptal edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri Kartepe İlçesi'nde 29 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 09.30'da Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde tebriklerin kabulü ile tamamlanacak.

Kartepe Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin ile gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 88'inci yıl dönümü kutlamalarında ilçe protokolü eksiksiz hazır bulundu. Çelenklerin sunumu ardından bir dakikalık saygı duruşuna müteakiben İstiklal Marşı ile birlikte şanlı bayrağımız göndere çekildi. Tören sonunda Kartepe Kaymakam vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, ülkemizde yaşanan son olaylardan dolayı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri kapsamında yapılacak olan etkinliklerin iptal edildiğini belirterek, "Van'da yaşanan deprem sonrası kutlama etkinlikleri iptal edilmiştir.

Kutlamalara yarın tebriklerin kabulü ile gerçekleştireceğiz. Bu nedenle bugün aramızda olan gençlerimizin bayramını tebrik ederken depremde hayatlarını yitirmiş vatandaşlarımız ile tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, Van'da meydana gelen depremden duyduğu üzüntüye dikkat çekerken, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı yaralılara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Karabalık, Cumhuriyet'in 88. kuruluş yıldönümü nedeniyle, "Her 29 Ekim'de yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle; Cumhuriyet'in 88. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyor, Kartepe halkının Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de 29 Ekim Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement