Kastamonu-Afrin Şehidi Arif Demirel'in Kız Kardeşi Hoş Geldin Abim - Son Dakika
Güncel

Kastamonu-Afrin Şehidi Arif Demirel'in Kız Kardeşi Hoş Geldin Abim

Afrin kırsalında teröristler ile girilen çatışmada Şehit olan 8 askerden Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel'in (24) naaşı memleketi Kastamonu'ya getirildi.

02.03.2018 14:52

Afrin kırsalında teröristler ile girilen çatışmada Şehit olan 8 askerden Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel'in (24) naaşı memleketi Kastamonu'ya getirildi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jardarma Uzman Çavuş Arif Demirel'in naaşının bulunduğu Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Solo Türk amblemi taşıyan kargo uçağı Kastamonu Havalimanına indi. Burada şehit Demirel'in Türk bayrağına sarılı tabutunu babası Aydın, annesi Serpil, kardeşleri Fatma ve Adem Demirel, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz ve protokol üyeleri ile vatandaşlar tarafından karşılandı.

DÜĞÜN GÜNÜ AFRİN OPERASYONU İÇİN 30 AĞUSTOS'A ERTELENMİŞ

Kastamonu Havalimanı'nda şehit Demirel'i karşılaşanlar arasında resmi nikahlı eşi Rukiye Demirel'de gözyaşları dökerken, Arif Demirel ve Rukiye Demirel'in 5 Aralık 2017 tarihinde İnebolu Belediyesi'nde resmi nikahlarının kıyıldığı ve 30 Ağustos 2018 tarihine düğün günü aldıkları ortaya çıktı.

'HOŞGELDİN ABİM'

Kastamonu Havalimanında ağabeyinin tabutuna yakınlarının kolları arısında yaklaşan kız kardeşi Fatma Demirel, Abim hoş geldin diye feryat ederek gözyaşı döktü. Şehidin yakınlarının güçlükle ayakta durduğu karşılama töreni sonrası şehit Arif Demirel'in naaşı toprağa verilmek üzere İnebolu ilçesine bağlı Dibek köyüne gönderildi.

Kastamonu-Afrin Şehidi Arif Demirel\'in Kız Kardeşi Hoş Geldin Abim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu-Afrin Şehidi Arif Demirel'in Kız Kardeşi Hoş Geldin Abim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement