Kaymakam Mut İbb'nin Gönderdiği Yardımları Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Mut İbb'nin Gönderdiği Yardımları Dağıttı

Kaymakam Mut İbb\'nin Gönderdiği Yardımları Dağıttı

Çukurca Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Mut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen bin koli yardımın dağıtımına katıldı.

04.04.2017 12:31

Çukurca Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Mut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen bin koli yardımın dağıtımına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesince oyuncak ve gıda yardımlarının bulunduğu bin koli, Kaymakam Mut'un katılımıyla dağıtıldı.

Önceden belirlenen evlere giderek vatandaşlara yardım kolilerini, çocuklara ise oyuncaklarını dağıtan Mut, Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan 110 yaşındaki emekli korucu Ahmet Şen'i evinde ziyaret etti.

1989 yılında terörle mücadelede korucu olarak görev yapan ve 23 yıllık mücadelenin ardından emekli olan Şen'in bir oğlunun şehit ve bir oğlunun ise gazi olduğunu aktaran Mut, "Devleti için şehit ve gazi olanların çocuk ve yakınları bizlere devletimizin emanetleridir. Bizler her zaman onların yanındayız." ifadelerini kullandı.

Ev ziyaretinin ardından mahallede gezen Mut, tandırda ekmek pişiren kadınları da ziyaret ederek sohbet etti.

Kadınların ikram ettiği tandır ekmeğini tadan Mut, daha sonra mahalleden ayrıldı.

Dağıtım programında Mut'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin ve Türk Kızılayı İlçe Başkanı Zeki Derin eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Mut İbb'nin Gönderdiği Yardımları Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement