Kazdağları'nda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı - Son Dakika
Güncel

Kazdağları'nda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı

Kazdağları\'nda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı

Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçeleri arasında Kazdağları'nda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın, Kumluca mevkisindeki bir çiftlikte kaynak yapıldığı esnada sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle çıktı. Ekipler ve vatandaşlar yangına kısa sürede müdahale etti. Alevlerin ormanlık alana doğru ilerlemesi üzerine merkezden destek istendi. Yangın, 6 arazöz, 2 su tankeri, 2 uçak, 1 helikopter ve yer işçilerinin havadan ve karadan yaptığı müdahale sonucunda ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

31.07.2023 19:51

Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçeleri arasında Kazdağları'nda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından kısa sürede kontrol altına alındı.

Kazdağları Hanlar bölgesi Kumluca mevkisindeki bir çiftlikte kaynak yapıldığı esnada sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı.

Kumluca Orman Yangın İstasyonu'nun karşısında çıkan yangına kısa sürede ekipler ve vatandaşlar müdahale etti.

Alevlerin ormanlık alana doğru ilerlemesinin ardından merkezden destek istendi.

Yangın, 6 arazöz, 2 su tankeri, 2 uçak, 1 helikopter ve yer işçilerinin havadan ve karadan yaptığı müdahalenin ardından ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazdağları'nda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement