Kemerli Bin Çocuk Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kemerli Bin Çocuk Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu

Kemerli Bin Çocuk Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu

Tüm dünyada ve Türkiye'de izlenme rekorları kıran "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali" Kemerli çocuklar için kapılarını açtı.

03.09.2013 19:44

Tekirova Belediyesi ve GATAB'ın katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte Başkan Üras, Kemerli çocukları aileleriyle birlikte çizgi kahramanlarıyla buluşturdu. Üras, bin çocuğu aileleriyle birlikte izlenme rekorları kıran Mickey'nin Müzik festivaline götürdü, çocuklara unutulmaz bir bayram hediyesi verdi.

Kemerli 1.000 Çocuk Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu šras tan DKemerli çocukların eğitim ve sosyal hayatının en büyük destekçisi olan GATAB, yine bir ilke imza atarak Tekirova Belediyesi ile birlikte bin Kemerli çocuğu aileleriyle birlikte dünyada izlenme rekorları kıran Mickey'nin Müzik Festivali ile buluşturdu. Çoğu hayatlarında ilk kez tiyatro ile tanışan çocuklar, "Live Disney! Mickey'nin Müzik Festivali" için Antalya'da kurulan özel çadırı doldurarak, eğlenceli, keyifli, unutulmaz bir gün yaşadı. Çocukların bu mutlu gününde Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras da onları yalnız bırakmayarak onlara eşlik etti.

Çocuklar ve Aileleri Tiyatro Alanına Otobüslerle Getirildi…

Kemerli 1.000 Çocuk Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu šras tan D30 Eylül'e kadar Antalya'da kalacak olan Mickey'in Müzik Festivali'ne Kemerli çocukları götürerek onlara unutulmaz bir bayram hediyesi veren Başkan Üras, Antalya'daki tiyatro alanına Kemerli çocukları özel otobüslerle getirtti. Kemer ve bölgesinden kalkan 50'ye yakın otobüsle gösteri alanına gelen Kemerli çocuklar aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Kemerli 1.000 Çocuk Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu šras tan Dİstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) işbirliğiyle yerelleştirilerek Türk kadrosuyla Antalya'da kurulan özel Disney Live Tiyatrosu'nda sahnelenen gösteride Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy, "Küçük Deniz Kızı", "Aladdin" ve Disney/ Pixar'dan "Oyuncak Hikayesi"nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı sahnede Kemerli çocuklar için sihirli bir dünya sundu.

Başkan Üras: " Bizim Kahramanlarımız Çocuklarımız"

Kemerli 1.000 Çocuk Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu šras tan DBaşkan Üras gösteri başlamadan salonda kısa bir konuşma yaptı. Kemerli çocukların ve ailelerinin bayramını kutlayan Üras çocuklara, "Disney'in karakterleri sizin kahramanlarınız olabilir, bizim kahramanlarımız da sizlersiniz. Kemerimin çocukları ve aileleriyle aynı ortamda olmaktan sizlerin bu neşe ve heyecanına ortak olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizler için hep en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Kemerli 1.000 Çocuk Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu Disney LivÇünkü siz her şeyin en iyisine layıksınız. Kemer'in geleceği olan sizlere bizden bir bayram hediyesi olarak bu etkinliği düzenledik "dedi. Kemerli çocuklar gösteri sonunda unutulmaz bir bayram hediyesi almanın mutluluğunu yaşarken aileleri de böylesi güzel bir etkinliği organize eden Başkan Üras'a memnuniyetlerini ilettiler. Gösteri sonunda Disney'in karakterleriyle sahnede fotoğrafta çeken çocuklar ayrıca gösteri öncesi ve arasında Başkan Üras'la da bol bol fotoğraf çektirip bu güzel günü ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemerli Bin Çocuk Çizgi Kahramanlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement