Kilimli Festivali Kortej Yürüyüşü ile Başladı - Son Dakika
Güncel

Kilimli Festivali Kortej Yürüyüşü ile Başladı

Kilimli Festivali Kortej Yürüyüşü ile Başladı

Zonguldak'ın Kilimli beldesinde düzenlenen 13.Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri, kortej yürüyüşü ile başladı.

01.07.2012 14:15

Zonguldak'ın Kilimli beldesinde düzenlenen 13. Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri, kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşte küçük mehteran takımı büyük ilgi gördü.

Kilimli Belediyesi tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri, Güney Mahallesi'nde kortej yürüyüşü ile başladı. Kortejde Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir ve eşi Eda Özdemir, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, belediye başkan yardımcıları, daire amirleri, belediye personeli, yabancı halk oyunları gurubu ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde yapılan kortejde küçük mehteran takımı büyük ilgi gördü. Kortejde Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir halkı selamladı. Kortej yürüyüşü konser alanında son buldu.

Programın sunucusu İpek Tanrıyar, Belediye Başkanı Özdemir'e Kilimli'nin çok güzel bir yer olduğunu söyledi. Başkan Özdemir de, Tanrıyar'ı Kilimli'de görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Mehter takımı burada konser verirken, vatandaşlar da mehter takımını cep telefonlarıyla kaydetti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kilimli Festivali Kortej Yürüyüşü ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement