Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde İlk İmza Atıldı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde İlk İmza Atıldı

Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk imza atıldıKIRIKKALE'de kurulan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım yapacak ilk firma ile protokol imzalandı.

08.11.2017 17:28

Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk imza atıldı

KIRIKKALE'de kurulan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım yapacak ilk firma ile protokol imzalandı.

Kırıkkale Valiliği'ndeki imza törenine Vali İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve KOSGEB Müdürü Ali Sevinç de katıldı. Vali İlker Haktankaçmaz, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin, savunma sanayisini geliştirmek, yan sanayiyi güçlendirmek, dışa bağımlılığı azaltmak, istihdamı ve ihracatı artırmak, yüksek katma değerli ürün imal ederek ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kurulduğunu söyledi. Vali Haktankaçmaz, Alt yapısı hazır durumda bulunan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde, 40 milyon liralık bir yatırım ile 12 dönümlük bir alanda kurulacak olan fabrikanın bloklarının kısa zamanda yükseldiğini göreceğiz. 150 kişilik bir istihdam sunacak olan firma hem Kırıkkale'mizin ekonomisi açısından hem de Kırıkkale'mizin savunma sanayi açısından yerli savunmanın geliştirilmesi hedefi açısından çok faydalı olacağını düşünüyorum dedi. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Dikmen ise Yolun başındayız ama inanıyorum ki kısa zaman içerisinde Kırıkkale'de çok şeyler değişecek. Özellikle savunma sanayi konusunda ülkemiz için çok farklı bir yeri olacaktır. Burada büyük bir üretim tesisi kurarak gençlerimize yeni iş istihdamı sağlayacağız. Bu gençlerimiz ile birlikte milli ürünlerimizi ülkemizin hizmetine sunacağız. Çalışma arkadaşlarımla beraber savunma sanayi ve ülke ekonomisine katkı sağlayıp yapacağımız projelerle devletimize ve Kırıkkale'mize hizmet edeceğiz diye konuştu.

Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi\'nde İlk İmza Atıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde İlk İmza Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement