Kırklareli'de Huzurlu Sokaklar Uygulaması Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'de Huzurlu Sokaklar Uygulaması Gerçekleştirildi

Kırklareli\'de Huzurlu Sokaklar Uygulaması Gerçekleştirildi

Türkiye genelinde gerçekleşen Huzur ve Güven Uygulaması çerçevesinde Kırklareli'nde de jandarma ekiplerince Huzurlu Sokaklar Uygulaması icra edildi. Uygulama kapsamında bin 867 şahıs ve bin 69 araç sorgusu yapıldı, umuma açık yerler, metruk binalar, okul çevreleri, park ve bahçeler kontrol edildi. 4 araca cezai işlem uygulanırken, 2 araç trafikten men edildi. Ayrıca, Babaeski İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 12,5 litre gümrük kaçağı alkol ele geçirildi. Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güveni için 7/24 çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

04.08.2023 12:37

Türkiye genelinde gerçekleşen Huzur ve Güven Uygulaması çerçevesinde Kırklareli'nde de jandarma ekiplerince Huzurlu Sokaklar Uygulaması icra edildi.

Ülke genelinde uygulanan Türkiye Geneli Huzur ve Güven Uygulaması çerçevesinde Kırklareli İl Jandarma Komutanlığınca da uygulama yapıldı.

Uygulamalarda bin 867 şahıs ve bin 69 araç sorgusu yapılırken, 110 umuma açık yer, 73 metruk bina, 14 okul çevresi ve 34 park ve bahçe kontrolü gerçekleşti.

Uygulamada yapılan sorgulama sonucunda da 4 araca 3 bin 804 lira cezai işlem uygulandı, 2 araç trafikten men edildi.

Öte yandan, Babaeski İlçe Jandarma Komutanlığınca 12,5 litre gümrük kaçağı alkol ele geçirildi.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre vatandaşların huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanması çalışmalarına devam edildiği belirtildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırklareli'de Huzurlu Sokaklar Uygulaması Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement