Kırmızı bültenle aranan TKP/ML üyesi terörist Milas'ta yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kırmızı bültenle aranan TKP/ML üyesi terörist Milas'ta yakalandı

Türkiye'de kırmızı bültenle aranan TKP/ML (Türkiye Komünist Partisi/Markist Leninist) terör örgütü üyesi H.K, Muğla'nın Milas ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandı. H.K.'nın polis memuru Muammer Sencer'in 1979'da şehit düştüğü olayın da faillerinden olduğu öğrenildi.

10.06.2021 21:39  Güncelleme: 23:32

Güvenlik güçlerinin, Türkiye'nin dört bir yanında teröre karşı verdiği başarılı mücadele devam ediyor. Son olarak hakkında kırmızı bülten bulunan TKP/ML (Türkiye Komünist Partisi/Markist Leninist) terör örgütü üyesi H.K, Milas'ta gerçekleştirilen operasyon sonucu kıskıvrak yakalandı.

MİLAS'TA DÜZENLENEN OPERASYONDA YAKALANDI

H.K. isimli teröristin, TKP/ML (Türkiye Komünist Partisi/Markist Leninist) terör örgütünün kırsal alan yapılanması TİKKO (Türkiye İşçi Köylü Kurtuluş Ordusu) içerisinde geçmiş dönemde Merkez Komite Üyesi olarak faaliyet yürüttüğü bilgisi de verildi.

Kırmızı bültenle aranan TKP/ML üyesi terörist Milas'ta yakalandı

KAHRAMAN POLİS MEMURU SENCER'İN ŞEHİT OLDUĞU OLAYIN FAİLİ

Örgüt adına çok sayıda illegal-silahlı eyleme katılan, 1979 yılında örgüt mensupları ile çıkan çatışmada polis memuru Muammer Sencer'in şehit edildiği olayın faillerinden olan H.K.'nın kırmızı bültenle uluslararası düzeyde arandığı öğrenildi.

Kırmızı bültenle aranan TKP/ML üyesi terörist Milas\'ta yakalandı

Son Dakika Güncel Kırmızı bültenle aranan TKP/ML üyesi terörist Milas'ta yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement