Kız Arkadaşına Sürpriz Yapmak İsteyen Adama Para Cezası Kesildi - Son Dakika
Güncel

Kız Arkadaşına Sürpriz Yapmak İsteyen Adama Para Cezası Kesildi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir gence, kız arkadaşına sürpriz yapmak için atılan havai fişekler yüzünden para cezası verildi.

16.02.2017 09:53  Güncelleme: 11:45

Antalya'nın Kumluca ilçesinde kız arkadaşına sürpriz yapmak isteyen 25 yaşındaki Sinan Şahin, kız arkadaşının evinin önünde mumlardan kalp yaparak meşaleler yaktı ve havai fişekler patlattı. Çevrede oturanların ihbarıyla harekete geçen polisler, Şahin'e 250 lira para cezası kesti.

SÜRPRİZ YAPMAK İÇİN ORGANİZASYON ŞİRKETİYLE ANLAŞTI

Finike ilçesinde turizmcilik yapan 25 yaşındaki Sinan Şahin, Kumluca'da yaşayan kız arkadaşına sürpriz yapmak için bir organizasyon şirketiyle anlaştı. Kız arkadaşının oturduğu apartmanın önünde mumlardan kalp, gül yapraklarıyla "Seni seviyorum" yazdıran Şahin, apartman çıkışına da meşaleler yaktırdı.

Kız Arkadaşına Sürpriz Yapmak İsteyen Adama Para Cezası Kesildi

HAVAİ FİŞEKLER ATILDI

Şahin daha sonra kız arkadaşı G.M'yi apartman çıkışına çağırdı. G.M. apartmandan çıktığı sırada şirket çalışanları tarafından havai fişekler atılmaya başladı. Şahin, ellerindeki güllerle kız arkadaşına sarıldı.

VATANDAŞLAR POLİSE İHBAR ETTİ

Bu sırada atılan hava fişeklerden etkilenen vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, Şahin ve organizasyon firması çalışanları olay yerinden uzaklaştı.

Kız Arkadaşına Sürpriz Yapmak İsteyen Adama Para Cezası Kesildi

PARA CEZASI KESİLDİ

Apartman girişindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, kimliğini belirledikleri Sinan Şahin'e ulaşarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çağırdı. Finike ilçesinden Kumluca Emniyet Müdürlüğüne gelen ve ifadesi alınan Şahin'e "İzinsiz patlayıcı madde kullanmak" ve "Toplum huzurunu bozmak" suçlamasıyla 250 lira ceza uygulandı.

Kız Arkadaşına Sürpriz Yapmak İsteyen Adama Para Cezası Kesildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kız Arkadaşına Sürpriz Yapmak İsteyen Adama Para Cezası Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement