Kız Arkadaşını Darp Görüntülerini Paylaşan Gence, 28 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Kız Arkadaşını Darp Görüntülerini Paylaşan Gence, 28 Yıl Hapis İstemi

Sosyal medyaya kız arkadaşını darp ederken çekilen görüntülerini koyan Hasan Kütük hakkında 28 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

02.12.2014 11:58  Güncelleme: 14:15

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, kız arkadaşını darp ve tehdit ederken çekilen görüntüleri sosyal medyaya yüklemesiyle gündeme gelen Hasan Kütük (19) hakkında 5 yıl 1 ay 15 günden 28 yıla yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Cumhuriyet Savcısı Selçuk Kocaman'ın hazırladığı iddianamede, üç erkeğin iki kızı dövdüklerine ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Soruşturma kapsamında görüntülerdeki mağdur kız kardeşler, sanık Kütük ve beraberindeki suça sürüklenen çocukların polisçe belirlendiği ifade edilen iddianamede, suça sürüklenen çocuklardan birinin telefonunda kayıtlı görüntülerin CD'ye aktarıldığı ve polis tarafından incelendiği belirtildi.

Müşteki kız kardeşlerden küçük olan, beyanında, Facebook'tan bir erkekle konuştuğunu öğrenen Kütük'ün kendisini telefonla arayarak, tehdit ettiğini anlattı.

GİTMELERİNE İZİN VERMEMİŞLER

Kütük'ün, görüntülerin çekildiği gün kendisini çağırdığını, kız kardeşiyle birlikte gittiklerini, Kütük ve suça sürüklenen çocuklarla bir araya geldiklerini ifade eden müşteki kız, Kütük'ün bu sırada kendisine tokat attığını, suça sürüklenen çocuklardan birinin ablasını tekme tokat dövdüğünü, "Bırakın, gidelim" demelerine rağmen kendilerini bırakmadıklarını kaydetti.

Müşteki kız, suça sürüklenen çocuklardan birinin de Kütük'ün istemesi üzerine cep telefonuyla olanları kaydettiğini belirtti.

Kızın ablası da benzer şekilde ifade verdi ve görüntülerin internete konulduğunu öğrendikten sonra şikayetçi olduklarını bildirdi.

"BEN DURAMAM, SENİ ALDATIRIM" DEDİĞİ İÇİN DARP ETMİŞ

Sanık Hasan Kütük, savcıya beyanında, kardeşlerden küçük olanın "kendisiyle konuşmasına rağmen Facebook'ta başka bir şahısla görüştüğünü tespit etmesi üzerine, bu konuyu konuşmak için onu çağırdığını, müştekilerin parka kendi rızalarıyla geldiğini, kızın 'ben duramam, seni aldatırım' demesi üzerine sinirlendiği için darp ettiğini" söyledi.

Kütük, "kızları zorla alıkoyduğu" suçlamasını reddetti.

İddianamede Kütük'ün, "birden fazla kişiyle birlikte cebir kullanarak çocuğu hürriyetinden yoksun kılma" ve "tehdit" suçlarından cezalandırılması, TCK'nın "zincirleme suç" başlıklı 43. maddesi uyarınca cezanın 4'te birden 4'te üçe kadar artırılması istendi.

Olay sırasında Kütük'ün yanında bulunan ve biri görüntüleri çeken üç çocuğun haklarındaki soruşturmanın ayrıldığı da iddianamede belirtildi.

Kız Arkadaşını Darp Görüntülerini Paylaşan Gence, 28 Yıl Hapis İstemi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kız Arkadaşını Darp Görüntülerini Paylaşan Gence, 28 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Vatandaş: CEZASI HİÇ CAYDIRICI DEĞİL. AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VERİLMELİ! 10 5 Yanıtla
  • ergün sp mg: akpkk nın dindar erdoğan gençliği işte ne diyeceksinki gençler e sapkın bir millet yaratıldı 12 senede 5 7 Yanıtla
  • ben: Bende dayaktan oldurmuş sandim. ..tmm iyi bisey yapmamiş ama hane 28 yilda cok ....Cocuk bunlar ya artislik yapiyo kendince .... 2 8 Yanıtla
  • TC46: Kendilerini çok akıllı zannediyor herharlde bu g. zekalılar akılları sıra kızı dünya aleme rezil edecekler, ulan ben de bir erkek olarak diyorum inşallah cezayı üst sınırdan alırsınız, hu burada kızı da savunuyor değilim, belki cahildir düşünemiyordur, bu şekilde davranıp konuşuyordur, Allah tüm genç kızlarımıza erkeklere akıl fikir versin ıslah etsin herkesin kardeşi bacısı var sonuçta. 8 1 Yanıtla
  • GENÇ: tipinde hayır yokki bunlar hep mafya dizilerinden etkilenen tipler hayal dünyası ile gerçek hayatı aynı zanneden tipikler 28 yıl az bile böylelerine acımayacaksın bu gün salarsın yarın yapacağından gene vazgeçmez ne demişler yılanın başını küçükken ezeceksin 9 0 Yanıtla
  • Şeyh Şamil: ŞEREFSİZLER 6 1 Yanıtla
  • Emrah Ayaz: BU AT HIRISIZI KILIKLI ADAMLARLA ÇIKAN KIZLARDA HİÇMİ SUÇ YOK 6 1 Yanıtla
  • ASI: BU KIZLARA ACIMAN ALLAH. CC AKIL FİKİR VERMİŞ ARKADAŞLIK YAPACAĞIN KİŞİYİ İYİ TANIYAMAMIŞ OLMANIZ GERÇEKTEN BUNAMIŞSINIZ BUNLARIN A İLESİNİN VERDİĞİ TERBİYE BU KADAR OLUR AMA ATATÜRKÜN GENÇLİĞİNE YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ GENÇLİĞE DELİKANLIĞIZDİYE SOKAKLARDA DOLAŞIRLAR ŞEREFSİZLER 5 1 Yanıtla
  • bakur: arkadaşlar zaten lavuğun soyadındn belli ne olduğu boşa kendimizi yorup yorum yapıyoruz 5 1 Yanıtla
  • Ankara la: Çevresi de genişti bu bebenin şimdi kurtarsın 3 0 Yanıtla

Advertisement