Kızılay, Refiye Yılmaz İçin Yardım Kampanyası Başlattı (2) - Son Dakika
Güncel

Kızılay, Refiye Yılmaz İçin Yardım Kampanyası Başlattı (2)

Kızılay, Refiye Yılmaz İçin Yardım Kampanyası Başlattı (2)

Tekirdağ'da, milyonda bir görülen 'Gardner Sendromu' hastalığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren 23 yaşındaki Refiye Yılmaz'ın sağlığına kavuşması için Türk Kızılayı'nın bugün başlattığı yardım kampanyasında şu ana kadar her biri 5 TL olan 25...

14.01.2013 15:50

Kızılay, REFİYE YILMAZ İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI (2)

Tekirdağ'da, milyonda bir görülen 'Gardner Sendromu' hastalığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren 23 yaşındaki Refiye Yılmaz'ın sağlığına kavuşması için Türk Kızılayı'nın bugün başlattığı yardım kampanyasında şu ana kadar her biri 5 TL olan 25 bini aşkın SMS gönderildiği belirtildi.

Türk Kızılayı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle;"Yılmaz Ailesi'nin Tekirdağ Valiliği aracılığı ile açtığı bağış hesaplarına destek olmak amacıyla 2868 SMS hattını tahsis eden Türk Kızılayı; sosyal medya başta olmak üzere çeşitli kanallardan başlattığı yardım kampanyasını iyiliksever Türk halkının yoğun ilgi ve desteği ile hayata geçirdi. 25 bini aşkın bağışçının desteği ile elde edilen ve şu an Türk Kızılayı'nın şartlı hesaplarında toplanan kaynak Refiye Yılmaz'ın tedavisinde kullanılacak. 2868 SMS Hattı: Cep telefonunuzun mesaj bölümüne girerek RY yazıp 2868'e 5 TL değerinde SMS gönderin."

(MV) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılay, Refiye Yılmaz İçin Yardım Kampanyası Başlattı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement