Kktc Din İşleri Başkanı Büyükşehir'de - Son Dakika
Güncel

Kktc Din İşleri Başkanı Büyükşehir'de

Kktc Din İşleri Başkanı Büyükşehir\'de

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Din İşleri Başkanı Doç. Dr. Talip Atalay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

04.07.2012 21:29  Güncelleme: 21:26

Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil ile birlikte yaptığı ziyarette bir konuşma yapan Atalay "İlk resmi ziyaretimi Kayseri'ye yaptım. Kıbrıs'taki arkadaşlarımın size selamları var. Kayseri'ye karşı özel bir alaka var. Biz Kayseri'den bu kadar destek bulacağımızı beklemiyorduk, doğrusu en sıcak kapıyı bize Kayseri açtı. O yüzden Din İşleri Başkanı olarak tüm Kayserililere sizin şahsınızdan teşekkür ediyorum. Kayseri, paylaşarak büyüyen bir şehir zaten. Paylaşmanın önemini biliyor ve gördüğüm kadarıyla her yere yetişmeye çalışıyor.

Allah bu şekilde daha çok başarılar ihsan etsin" dedi. Atalay'ın konuşmasının ardından Başkan Özhaseki ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Yeni görevinizde ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim" diye konuştu.

Bu e-postadaki fikir ve gorusler gonderenin sahsina ait olup, yasal olarak Kayseri Buyuksehir Belediyesini baglayici nitelikte degildir.

Virus kontrolu yapilmistir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kktc Din İşleri Başkanı Büyükşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement