KO-MEK Gebze Sergisi Büyüledi - Son Dakika
Güncel

KO-MEK Gebze Sergisi Büyüledi

KO-MEK Gebze Sergisi Büyüledi

KO-MEK ilçe sergileri bir bir açılmaya devam ediyor.

12.05.2012 11:53

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı 12 İlçe 12 Sergi kervanının sekizincisi Gebze'de açıldı. Sergi açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, "Hayat su gibi akıp geçiyor. Hayatı mutlu, güzel ve eğitimli bir şekilde geçirmek isteyen vatandaşlar mutlaka KO-MEK'te eğitim almalılar'' dedi. Gebze İlçe sergisinde yer alan birbirinden değerli el emeği göz nuru eserler görenleri kendine hayran bıraktı.

AÇILIŞA BAŞKAN KARAOSMANOĞLU KATILDI

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen sergi açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun yanı sıra, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Aydın, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, KO-MEK yöneticileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve bölge halkı katıldı. Açılış öncesinde KO-MEK Bağlama kursiyeri açılışa katılan misafirlere mini konser verdi. Daha sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi Karadeniz yöresine ait bir gösteri sundu.

KO-MEK DEMEK BİR ADIM ÖNDE OLMAK DEMEK

Açılışta konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Hayatta hep bir adım önde olmak gerekir. KO-MEK'te eğitim alan vatandaşlarımız bir adım önde oluyor. Kendisini KO-MEK kurslarında geliştiren ve meslek sahibi olan halkım ile gurur duyuyorum'' dedi.

HAYATIN HER ANLAMINDA EĞİTİM ŞART

Açılışa katılan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, hayatın her anlamında eğitimin şart olduğunu ifade ederek, ''Meslek ve Sanat Eğitimi veren KO-MEK gerçekten bir halk üniversitesidir. KO-MEK kurslarında halkımız meslek sahibi oluyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra eğitime olan desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na çok teşekkür ederim'' dedi.

KO-MEK İNSANA YAPILAN EN GÜZEL HİZMET

Açılışa katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise "'Halkımız burada bilgi birikimi yaparak çok güzel işler ortaya çıkartıyor. Etrafta KO-MEK'te eğitim alan gülen yüzler gördüğüm zaman KO-MEK'in insan için ne kadar önemli bir yer olduğunu anlıyorum. İnsana yapılan en güzel hizmet KO-MEK kurslarıdır. Bu olanak ve hizmetleri sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ederim'' dedi.

KO-MEK'TE BİN BİR RENK VEREN ÇİÇEKLER OLDUK

Açılışta tüm kursiyerler adına bir konuşma yapan Fitned Özen, KO-MEK'in kendi hayat nehrinin güzellik ve başarı yakasını oluşturduğunu söyledi. Özen, "Benim en büyük rüyam üniversite mezunu olmaktı. KO-MEK halk üniversitesi ile bu rüyamın gerçekleştiğine inanıyorum. Bizler tek tohumla dikilip bin bir renk veren çiçekler olduk. Güneş doğaya verebildiği her şeyi verir. Bizler de yüzümüzü asıl güneşimiz olan KO-MEK eğitim yuvasına çevirdik. İyi ki KO-MEK 'teyim. İyi ki KO-MEK'liyim. Hiçbir ücret almaksızın bu sıcak yuvayı kuran, kapılarını tüm halka açan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

HEP BİRLİKTE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Konuşmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, protokol ve kursiyer ile birlikte kurdela keserek sergi açılışını gerçekleştirdi.

SERGİDEKİ ESERLERE BAŞKANDAN TAM NOT

Gebze ilçe sergisindeki eserleri gezen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini hayranlıkla inceledi. Kursiyerleri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektiren Karaosmanoğlu sergi salonunda bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi.

SERGİ AÇILIŞLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

KO-MEK kursiyerlerinin bir yıllık emeklerinin gözler önüne serildiği sergiler, 15 Mayıs Salı Gölcük, 17 Mayıs Perşembe günü ise Dilovası İlçe sergileri ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KO-MEK Gebze Sergisi Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement