Kocaeli 4 Gün Sonra Aynı Köprüde İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli 4 Gün Sonra Aynı Köprüde İntihara Kalkıştı

4 gün sonra aynı köprüde intihara kalkıştıİzmit'te, 4 gün önce yaya köprüsüne çıkarak intihar etmek isteyen I.Ç.C. (30), aynı köprüye tekrar çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

03.05.2019 17:13

4 gün sonra aynı köprüde intihara kalkıştı

İzmit'te, 4 gün önce yaya köprüsüne çıkarak intihar etmek isteyen I.Ç.C. (30), aynı köprüye tekrar çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. I.Ç.C. polis tarafından bulunduğu yerden alındı.

Olay öğle saatlerinde İzmit'te D-100 Karayolu üzerinde bulunan Turgut Özal Köprüsü'nde yaşandı. Pazartesi günü, AMATEM'de tedavi görmek istediğini söyleyerek intihar teşebbüsünde bulunan I.Ç.C., bugün tekrar intihar teşebbüsünde bulundu. Bu kez sabıkalı olduğunu ve işe giremediğini bu yüzden intihar etmek istediğini söyleyen I.Ç.C., polislerin zamanında müdahalesiyle bulunduğu yerden indirildi. İntihar teşebbüsü nedeniyle D-100 Karayolu Ankara yönünde bir şerit kapatılırken, ulaşım aksadı. I.Ç.C. polis tarafından kendisine zarar vermemesi için kelepçelenerek karakola götürüldü.

1 SAAT SONRA TEKRAR DENEDİ

Karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan I.Ç.C., yaklaşık 1 saat sonra aynı yere gelerek tekrar intihar teşebbüsünde bulundu. 1 saat boyunca polislerle görüşen I.Ç.C.'yi ikna etmek için bazı vatandaşlar da dil döktü. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden gelen görevlilerin ikna çalışmaları sonrasında I.Ç.C. bulunduğu yerden indi. Görevlilerin neye ihtiyacı olduğunu sorması üzerine I.Ç.C., Sakarya'ya gitmek için 50 TL'ye ihtiyacı olduğunu söyledi. Görevlilerin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söylemesi üzerine I.Ç.C., polis eşliğinde yeniden karakola götürüldü. Köprüde toplananlar yaşananları izleyerek, cep telefonu ile görüntüledi.

Kocaeli 4 Gün Sonra Aynı Köprüde İntihara Kalkıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli 4 Gün Sonra Aynı Köprüde İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement