Kontrolden çıkan otomobil park halindeki 3 araca çarptı: 8 yaralı - Son Dakika
Güncel

Kontrolden çıkan otomobil park halindeki 3 araca çarptı: 8 yaralı

Konya'nın Kulu ilçesinde kavşağa kontrolsüz girdiği iddia edilen minibüse çarpmamak için manevra yapan otomobil kontrolden çıkarak, karayolundaki cepte park halindeki 3 otomobile çarptı. Kazada yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

30.07.2023 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kontrolden çıkan otomobil park halindeki 3 araca çarptı: 8 yaralı

KONYA - Konya'nın Kulu ilçesinde kavşağa kontrolsüz girdiği iddia edilen minibüse çarpmamak için manevra yapan otomobil kontrolden çıkarak, karayolundaki cepte park halindeki 3 otomobile çarptı. Kazada yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Kulu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinden Kulu istikametine giden sürücüsünün ismi alınamayan 34 RM 8325 plakalı otomobil, iddiaya göre kavşağa kontrolsüz bir şekilde giren minibüsü çarpmamak için manevra yaptı. Bu sırada kontrolden çıkan otomobil, karayolunda cep olarak tabir edilen güvenli bölgede mola için park edilen 3 otomobile çarptı. Park halindeki araçlara çarpan otomobil ağaca çarparak durabilirken, diğer araçlar ise savruldu. Kazada araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 8 kişi Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası araçlarda büyük çapta hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kontrolden çıkan otomobil park halindeki 3 araca çarptı: 8 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kontrolden çıkan otomobil park halindeki 3 araca çarptı: 8 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement