Konya'da Altgeçitte Şüpheli Çanta Paniği - Son Dakika
Güncel

Konya'da Altgeçitte Şüpheli Çanta Paniği

Konya'da altgeçitte bulunan şüpheli çanta nedeniyle trafik ve hızlı tren seferleri bir süreliğine durduruldu. Bomba imha uzmanı tarafından patlatılan çantadan iç çamaşırı, inşaat eldivenleri ve poşet çıktı. Polis olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.

26.10.2023 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONYA'da altgeçidin tavanına sıkıştırılan çanta nedeniyle trafik ve hızlı tren seferleri bir süreliğine durduruldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan çantadan iç çamaşırı, inşaat eldivenleri ve poşet çıktı.

Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Yeni Meram Caddesi altgeçidinde meydana geldi. Altgeçitte yürüyen bir kişi, tavana sıkıştırılmış bir çanta olduğunu fark edip, durumu polise bildirdi. Şüpheli çanta ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Cadde polis ekipleri tarafından trafiğe kapatılırken, hızlı tren seferleri de durduruldu. Terörle mücadele ekipleri tarafından altgeçit etrafında güvenlik çemberi oluşturuldu. Olay yerine çağırılan bomba imha uzmanı, itfaiyenin sepetli vinci yardımıyla çantaya ulaştı. Çanta, bağlanılan fünye ile patlatıldı.

Patlatılan çantadan iç çamaşırı, inşaat eldivenleri ve poşet çıktı. Çantanın imha edilmesinin ardından yol trafiğe açılırken, hızlı tren seferleri de devam etti.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor. (DHA)

Konya\'da Altgeçitte Şüpheli Çanta Paniği
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Altgeçitte Şüpheli Çanta Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement