Konya'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

Konya\'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 otomobil birbirine çarptı. Kazada sürücüler yara almadan kurtulurken, otomobillerde bulunan 3 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumu iyi. Soruşturma devam ediyor. Ayrıca, kaza yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin aracına başka bir otomobil çarptı ve yeni bir kaza meydana geldi. Bu kaza sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi.

30.07.2023 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu ilçesinde 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara-Konya kara yolunda, ilçe girişinde 4 otomobilin karıştığı kazada sürücüler yara almadan kurtulurken, otomobillerde yolcu olarak bulunan Merve Gül (26), Osman Şahin (61), Ülger Şankaya (53) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımıyla ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan kaza yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin aracına ise bir başka otomobilin çarpması sonrası yeni bir kaza daha meydana geldi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda hasar oluştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement